• Haberler
  • Siyaset
  • İYİ Partili Vekilin Meral Akşener ile İlgili Talebi Kendisine Pahalıya Patladı!

İYİ Partili Vekilin Meral Akşener ile İlgili Talebi Kendisine Pahalıya Patladı!

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, eski genel başkan Meral Akşener'in fotoğraflarının kaldırılmasını isteyince genel başkan Müsavat Dervişoğlu'nun hışmına uğradı.

İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin yankıları kamuoyunda devam ederken parti içinde de karışılık çıktı.

Partideki birçok isim gibi İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz da Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesini eleştirdi. Ancak Uz, bir adım daha öteye giderek partisinin kapalı grup toplantısında Akşener'in fotoğraflarının genel merkez dahil tüm il ve ilçe teşkilatlarından kaldırılması yönünde talepte bulundu.

Uz'un bu talebinin üzerine Akşener, genel merkezin kararını beklemeden flaş bir şekilde fotoğraflarının kaldırılması talebiyle genel merkeze resmi yazı gönderdi.

Akşener, gönderdiği yazıda; "12 Haziran 2024 tarihinde yapılan kapalı grup toplantısında İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz beyefendi'nin Kurucu genel başkan olarak şahsımın Sayın Cumhurbaşkanını ziyareti nedeniyle fotoğraflarımın genel merkez, milletvekili, il ve ilçe teşkilat makamlarından indirilmesi konusundaki talebi doğrultusunda, gereğinin behemehal talimatlandırılarak yapılması hususunu bilgilerinize sunarım" ifadelerine yer verirken yaşanan gelişmeler sonrasında Genel Başkan Müsavat Derviş Oğlu harekete geçti.

KESİN İHRAÇ TALEBİYLE DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLDİ!

Uz'un talebi sonrasında Akşener'in gönderdiği yazılı talep Müsavat Dervişoğlunu da küplere bindirdi.

Dervişoğlu, Çanakkale Milletvekili Uz'u tedbirli olarak ve kesin ihraç talebiyle Müşterek Disiplin Kurulu'na sevk etti.

Yaşanan gelişmeler sonrasında milletvekili Uz'un ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

Bakmadan Geçme