Joe Biden'ın İmdadına Meloni Yetişti!

ABD Başkanı Biden, G7 Liderler Zirvesi'ndeki hareketleri ile yine sosyal medyada gündem oldu.

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray’da "Juneteenth Ulusal Bağımsızlık Günü" kutlamaları çerçevesinde herkes dans ettiği sırada bir süre hareketsiz şekilde kalarak gündem olurken G7 Liderler Zirvesi'nde yaptığı hareketle bir kez daha dünya kamuoyunun gündemine oturmayı başardı.

Dünyanın sanayileşmiş 7 büyük ekonomisini bir araya getiren G7 Liderler Zirvesi, dönem başkanı İtalya’nın Borgo Egnazia beldesinde başladı.

ABD, Almanya, İngiltere, Japonya, Fransa, Kanada ve İtalya'dan oluşan G7 ülkeleri, AB liderlerinin de katılımıyla 50. G7 Liderler Zirvesi için Borgo Egnazia’da bir araya geldi.

İlk günkü toplantının ardından liderler paraşüt gösterisini izlemek için bir araya geldi. Tüm liderler paraşütle iniş yapan askeri personeli alkışladığı esnada ABD Başkanı Biden biranda garip hareketler sergilemeye başladı.

Paraşütçüye ve liderlere arkasını dönen ve onlardan uzaklaşmaya başlayan Biden, biranda uzaklara baka kaldı.

Biden'daki garipliği ilk farkeden ise İtalya Başbakanı Giorgia Meloni oldu. Biden'in ortamdan uzaklaştığını ve uzaklara daldığını farkeden Meloni, krizin büyümesini engelledi. Meloni, diğer liderlere farkettirmeden Biden'in yanına giderek arkasından koluna dokunarak Biden'in yeniden diğer liderlerle bir araya gelmesini sağladı.

Görüntülerin yayınlanmasının ardından Biden ve Meloni sosyal medyada gündem oldu.

BİDEN MELONİ'Yİ ÖPMÜŞTÜ

2 Mart 2024 tarihinde resmi ziyaret kapsamında ABD'ye giden İtalya Başbakanı Georgia Meloni, Başkan Joe Biden'la ayaküstü görüştüğü anlarda görenleri şaşırtan bir olay yaşanmıştı.

Biden'ın Meloni'yi saçlarından öperek karşılaması da yine dünya siyaset gündeminde en çok konuşulan konular arasında yer almıştı.

Joe Biden'ın İmdadına Meloni Yetişti!

Bakmadan Geçme