• Haberler
  • Spor
  • Jose Mourinho'dan Daha İlk Toplantıda Basına Ayar!

Jose Mourinho'dan Daha İlk Toplantıda Basına Ayar!

Fenerbahçe'nin takımın başına getirdiği dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho, Başkan Ali Koç ile basın toplantısı gerçekleştirdi. Çalıştırdığı takımların neredeyse tamamında basın mensupları ile girdiği tartışmalarla gündem olan Mourinho, ilk toplantıda basına ayar verdi.

Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda teknik direktörü Jose Mourinho, ilk toplantısında isyan bayrağını çekti.

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, Sportif Direktör Mario Branco ile birlikte basının karşısına geçen Mourinho, yöneltilen sorulara isyan etti.

Sorulan soruların uzunluğundan şikayetçi olan tecrübeli teknik adam, şaşkınlığı dile getirerek soruların daha kısa olması gerektiğini belirtti.

“Takım yapılanması için adım adım ilerleyeceğiz. Fenerbahçe’nin rüyalarını gerçekleştirmek için çok güçlü takım kuracağız. Fenerbahçe taraftarı için her şeyimi vereceğim” diyen Mourinho, kendisine yöneltilen sorular karşısında ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Mourinho, "Burada sorulan sorular çok uzun. Bir soru için çok konuşulduğunu düşünüyorum. Sorular kısa olmalı ki daha fazla soru sorulsun ve daha fazla cevap alınabilsin" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'YE HOŞ GELDİN

Toplantının ilerleyen dakikalarında da benzer bir şikayette bulunan 61 yaşındaki çalıştırıcı, "20 yıllık kariyerimde yaptığım en uzun basın toplantısı oldu" şeklinde konuştu. Sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç da tecrübeli hocaya esprili bir dille "Türkiye'ye hoş geldin" karşılığını verdi.

Mourinho, daha ilk toplantısında basın mensuplarıyla karşı karşıya gelirken sezon içerisinde nasıl bir diyalog yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu.

 

Bakmadan Geçme