• Haberler
  • Gündem
  • Kaçak Yayın İzleyenlere Hırsız Diyen Acun Ilıcalı'dan Vergi Skandalı!

Kaçak Yayın İzleyenlere Hırsız Diyen Acun Ilıcalı'dan Vergi Skandalı!

Acun Ilıcalı'nın 2023 döneminde hiç vergi ödemediği 2021-2022 yıllarında ise toplamda 3,8 milyon lira vergi ödediği ortaya çıktı.

Exxen platformlarında yayınladığı maçları kaçak olarak izleyenleri hedef alan ve kaçak yayın izleyenleri hırsızlıkla suçlayan Fenerbahçe yöneticisi ve Acun Medya'danın sahibi Acun Ilıcalı'nın geçen yıl hiç vergi vermediği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir programda kaçak yayın izleyenlere ağır ifadelerle yüklenen Acun Ilıcalı, "Korsan yayın hırsızlıktır. Benden çalması önemli değil, ben para kaybettiğim için üzülen bir insan değilim ama kendi kulübünden çalıyor. Kendi kulübüne para gitmiyor. Korsan yayın izleyenler gitsin arada sırada mağazalardan da bir şeyler çalsın, aynı suç zaten." ifadelerine yer vermişti.

Korsan yayını hırsızlık olarak değerlendiren Acun Ilıcalı'nın vergi konusundaki hassasiyeti de tartışma konusu oldu.

Toplanan vergilerle 85 milyon vatandaşa hizmet edilirken Ilıcalı'nın 2023 yılında hiç vergi vermediği, 2020 ve 2021 yıllarında ise toplamda 3,8 milyon lira vergi ödediği ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı'nın vergi vergi skandalı olarak paylaşılan görseller sonrası, korsan yayına hırsızlık diyen birisinin vergi vermemesi çok manidar. Asıl hırsızlık vergi kaçırmak şeklinde yorumlar yapıldı.

Acun Ilıcalı'nın vergi vermemsi sosyal medyada da kısa sürede gündem oldu.

 

Bakmadan Geçme