• Haberler
  • TV
  • Kan Çiçekleri Son Bölüm 222.Bölüm İzle 3 Ocak 2024

Kan Çiçekleri Son Bölüm 222.Bölüm İzle 3 Ocak 2024

Kan Çiçekleri Son Bölüm 222. Bölüm İzle 3 Ocak Çarşamba Kanal 7'nin hafta içi her gün yayınlanan dizisi Kan Çiçekleri 222. Bölüm İzle 3 Ocak 2024. Kendi gününde izleyici ile buluşuyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen dizilerden olan Kan Çiçekleri'nin bu bölümünde neler yaşanacak?

Baran, Sabiha’dan düşmanın adını öğrenmeye çalışmaktadır. Kudret de aynı konuda Sabiha ile etkili bir konuşma yapar. Bütün Karabeyler düşmanı bulmaya odaklanmıştır. Sabiha Cevahir’in adını Karabeylere verecek midir? Sabiha arada kalmış ne yapacağını düşünürken Baran, Sabiha konusunda önemli bir karar verir.


 
Diğer taraftan güvenlik önlemlerini artıran ve araştırmalara hız veren Baran, ailesine saldırana dair bir ipucu bulur. Ancak Hasan da bu ipucundan haberdardır. Ve Baran’ın sonuca ulaşmasını engellemeye çalışacaktır. Cevahir’in Karabeylere yeni bir sürprizi vardır. 

 
Havin, hayatını kurtaran Fırat’a müteşekkirdir. Gül, Fırat ve Havin arasındaki yakınlaşmadan rahatsız olur ve Fırat’ı kıskanır. Bu kıskançlığa bir son vermek isteyen Fırat ise evliliklerini herkese açıklamayı teklif eder. Fakat bu konuşmayı öyle biri duyar ki bundan sonra hiçbir şey aynı olmayacaktır.
 
Yasmin iş ararken Harun da aşçı aramaya devam etmektedir. Cevdet ve Cevriye ikili arasındaki buzları eritmeyi başarabilecek midir?

Kan Çiçekleri Son Bölüm 222.BÖLÜM 3 OCAK ÇARŞAMBA İzlemek İçin Tıklayınız

Bakmadan Geçme