• Haberler
  • TV
  • Kan Çiçekleri Son Bölüm 356.Bölüm İzle! 1 Ekim Salı 2024

Kan Çiçekleri Son Bölüm 356.Bölüm İzle! 1 Ekim Salı 2024

Kan Çiçekleri Son Bölüm 356.Bölüm İzle! 1 Ekim Salı 2024... Kanal 7'nin hafta içi her gün yayınlanan dizisi Kan Çiçekleri 356. Bölüm İzle 1 Ekim Salı 2024 tarihinde ekranlara geliyor. Kendi gününde izleyici ile buluşuyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen dizilerden olan Kan Çiçeklerinin bu bölümünde neler yaşanacak?

Kan Çiçekleri Son Bölüm 356.Bölüm İzle! 1 Ekim Salı 2024

Baran ve Dilan beş yıl önce bir kaza geçirirler. Arabaları denize uçar. Bu kazada Baran ve Dilan kurtulur fakat Miran’ın cesedine ulaşamazlar. Dilan oğlunun ölümünü asla kabullenemez ve beş yıl boyunca köşe bucak oğlunu arar.

Baran ise oğlunun ayakkabısı denizden çıkınca umudunu yitirir ve oğlunun ölümünü kabullenir. Baran ve Dilan bu konuda anlaşamaz bu acı ikisinin arasında büyük bir soruna dönüşür. Karı koca bu acının üstesinden gelemez Dilan konağı terk eder. Baran ise elini eteğini çekip kendisini kulübeye kapatır. Baran bu süre zarfında gizli gizli Dilan’ı takip eder.

Bir gün Dilan’ın Mardin’e gittiğini ve insan kaçakçılarının eline düştüğünü öğrenir. Baran, Dilan’ı kurtarır ve onu konağa geri getirir. Dilan ise Miran’ın yaşadığına dair bir bilgi elde etmiştir.

Evlat hasretinin izleyenleri yakıp kavuracağı Kan Çiçekleri duygu dolu yeni bölümleriyle hafta içi her gün 16:30’da Kanal 7’de…

KAN ÇİÇEKLERİ 356.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme