• Haberler
  • TV
  • Kan Çiçekleri Yeni Bölüm 225.Bölüm İzle 8 Ocak 2024

Kan Çiçekleri Yeni Bölüm 225.Bölüm İzle 8 Ocak 2024

Kan Çiçekleri Son Bölüm 225. Bölüm İzle 8 Ocak Pazartesi Kanal 7'nin hafta içi her gün yayınlanan dizisi Kan Çiçekleri 225. Bölüm İzle 8 Ocak 2024. Kendi gününde izleyici ile buluşuyor. Sevailerek ve beğenilerek izlenen dizilerden olan Kan Çiçekleri'nin bu bölümünde neler yaşanacak?

Kan Çiçekleri 224. Bölüm Özeti:

 Baran, yaşananlardan sonra kendini koruması için Dilan’a silah verir. Bu Dilan’ın asla kabullenemeyeceği bir şeydir. Silah meselesi ikili arasında ciddi bir gerilime sebep olur. Baran bir yandan da herkesi gözetim altında tutmaya çalışmaktadır. Baran’ın baskısı sonucu Dilan artık patlama noktasına gelir.
 
 Diğer taraftan Baran, Sabiha’nın ortağının hisselerini Dilan için satın alarak karısına güzel bir sürpriz yapmayı planlamıştır. Akşam yemeğinde sürprizini açıklayacaktır. Ancak akşam olduğunda hepsini bambaşka bir sürpriz karşılar.


 
 Gül ise Fırat’la aralarındaki bir yanlış anlaşılmadan dolayı büyük bir üzüntü içine düşer. Fırat’ın kendisinden utandığını düşünen Gül, Azade’nin de tehditleriyle iyice köşeye sıkışmıştır. Annesi ile tehdit edilen genç kızın kararı ne olacaktır? 
 
 Harun ve Yasmin arasındaki mesafe devam ederken, Yasmin, zor bir anında Harun’un yardımına yetişecektir. Bu da ikili arasında kritik bir dönemeç olur.
 

KAN ÇİÇEKLERİ 225. YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme