• Haberler
  • TV
  • Kanal 7 Senden Sonra 3. Bölüm İzle! 8 Ekim Salı

Kanal 7 Senden Sonra 3. Bölüm İzle! 8 Ekim Salı

Kanal 7 Senden Sonra 3. Bölüm İzle! 8 Ekim Salı... Kanal 7'nin yeni dizisi Senden Sonra hafta içi 12:40'tan itibaren ekranlara geliyor. Aşka dair inancını kaybetmiş olan Basit ile fakirliğin pençesinde hayata tutunmaya çalışan Ayşe'nin dramatik aşk hikayesi 'Senden Sonra' hafta içi her gün 12:40'da Kanal 7'de.

Kanal 7 Senden Sonra 3. Bölüm İzle! 8 Ekim Salı

BASİT’TEN AYŞE’YE ATILAN İFTİRAYA TEPKİ!

Senden Sonra dizisinde, Basit’in yanında işe giren Ayşe, evin kirası için Basit’ten biraz avans ister. Bunu duyan iş arkadaşı Ayşe ile ilgili bir dedikodu çıkartır. Bu dedikoduyu duyan Basit herkesin içinde büyük bir tepki gösterir.

3. Bölüm

Ayşe, Basit’in şirketinde çalışmaya başlar. Evin kirasını ödeyebilmek için Basit’ten avans ister. Basit muhasebecisi Cevat’ı çağırıp Ayşe’ye avans verir ve ona yardımcı olur. Bu durum ofis içerisinde farklı dedikodulara yol açar. Cevat, Ayşe’nin Basit’e ilgisi olduğunu söyler. Bunu duyan Basit çok sinirlenir. Hem kendini hem de Ayşe’nin onurunu koruyabilmek için bu dedikoduya büyük tepki gösterir. Cevat’a herkesin önünde zorla Ayşe’den özür diletir.

Aşka dair inancını kaybetmiş olan Basit ile fakirliğin pençesinde hayata tutunmaya çalışan Ayşe’nin dramatik aşk hikayesi “Senden Sonra” hafta içi her gün 12:40’da Kanal 7’de.

SENDEN SONRA 3.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme