• Haberler
  • TV
  • Kara Ağaç Destanı Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kara Ağaç Destanı Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kara Ağaç Destanı Dizisi Nerede Çekiliyor?... TRT 1'in yakın zamanda izleyici ile buluşacak dizisi Kara Ağaç Destanı'nın ilk tanıtımı yayınlandı. Heyecanlandıran sahneleri ile gündem olan dizinin nerede çekildiği merak konusu oldu.

KARA AĞAÇ DESTANI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

 

Hikayesi 1970'li yıllarda geçen ve başrolünde oyuncu Olgun Şimşek'in yer alacağı Kara Ağaç dizisi, kent merkezinde, Yeşilhisar ilçesinde ve Soğanlı Vadisi'nde çekiliyor.

Ünlü oyuncu Olgun Şimşek, TRT1'in yeni dizisi "Kara Ağaç" ile yeniden ekranlara dönüyor. Başlangıçta " Toprak Ana" adıyla duyurulan dizi, bir dizi değişiklikle adını ve çekim yerini değiştirdi. 1970'lerde geçen hikâyesiyle dikkat çeken dizinin çekimleri, başta Adana olarak planlanmışken, Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesine alındı.

Dizi, güçlü bir toprak hikâyesini konu alıyor ve yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren oturuyor. Çekimleri hızla devam eden Motto Yapım imzalı dizide, Olgun Şimşek " Celal Ağa" karakterini canlandırıyor. "Kara Ağaç"ın ilk bölümünün Şubat ayı içerisinde ekranlarda olması planlanmakta.

1970’li yılları yansıtan Kara Ağaç dizisinde Celal Ağa başrol olarak yer alacak. 1970’li yılların Türkiye’sini günümüze aktarmaya çalışan dizide aşk temalı entrikalar yer alacak.

HERHANGİ BİR KİTAPTAN UYARLAMA DEĞİL!

 

Kara Ağaç Destanı dizisinin herhangi bir kitaptan uyarlanıp uyarlanmadığı konusunda net bir bilgi bulunmuyor.

OYUNCU KADROSU:

 

Olgun Şimşek (Celal Ağa), Emre Kıvılcım (Ömer), Meltem Akçöl (Sultan), Özlem Conker (Asiye), Merih Öztürk (Gülnaz), Hakan Boyav (Latif), Ayten Uncuoğlu (Paşa Kadın), Gülçin Hatıhan (Naile), Sevtap Özaltun (Zeynep), Deniz Altan (Sevim), Berfin Kıymaz (Reyhan), Oğulcan Arman Uslu (Merdo)

Bakmadan Geçme