• Haberler
  • TV
  • Kara Ağaç Destanı Dizisi Oyuncuları Kimler?

Kara Ağaç Destanı Dizisi Oyuncuları Kimler?

Kara Ağaç Destanı Dizisi Oyuncuları Kimler?... TRT 1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı'nın ilk tanıtımı yayınlandı. Heyecanlandıran dizilerden olan Kara Ağaç Destanı hakkında merak edilenler araştırılıyor.

Çekimleri Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde yapılan Kara Ağaç Destanı dizisinde başrol olarak Olgun Şimşek yer alıyor. Celal Ağa rolünü canlandıran Olgun Şimşek'e Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker eşlik ediyor.

Başlangıçta " Toprak Ana" adıyla duyurulan dizi, bir dizi değişiklikle adını ve çekim yerini değiştirdi. 1970'lerde geçen hikâyesiyle dikkat çeken dizinin çekimleri, başta Adana olarak planlanmışken, Kapadokya'ya alındı.

Dizi, güçlü bir toprak hikâyesini konu alıyor ve yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren oturuyor. Çekimleri hızla devam eden Motto Yapım imzalı dizide, Olgun Şimşek " Celal Ağa" karakterini canlandırıyor. "Kara Ağaç"ın ilk tanıtımı 3 Şubat'ta yayınlanırken 2 hafta sonrasında ilk bölümünün izleyici ile buluşması bekleniyor.

Bu yeni proje, Olgun Şimşek'in kariyerindeki önemli bir adım olarak gösteriliyor ve Kapadokya'nın eşsiz manzaralarıyla dikkat çekmesi bekleniyor. Dizi, yerel kültür ve tarihin zenginliğini yansıtan bir hikâye sunacak.

Bakmadan Geçme