• Haberler
  • Spor
  • Kara Kartal'dan evinde şok yenilgi! Bir darbe de Alanyaspor'dan

Kara Kartal'dan evinde şok yenilgi! Bir darbe de Alanyaspor'dan

Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş evinde Alanyaspor'a 1-0 öne geçtiği maçta 3-1 mağlup oldu. Müsabaka 1-1 devam ederken son dakikalarda üst üste hatalar yapan Beşiktaş üst üste ikinci yenilgisini aldı ve 26 puanda kaldı. Fatih Tekke'yle çıkışa geçen Alanyaspor ise üst üste ikinci galibiyetini elde ederek puanını 17'ye yükseltti

Kara Kartal'dan evinde şok yenilgi! Bir darbe de Alanyaspor'dan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'de kötü günler geçiren ve çıkış arayan Beşiktaş, Süper Lig'in 17. haftasında Corendon Alanyaspor'u konuk etti.

Müsabakaya iyi başlayan siyah-beyazlılar, 9. dakikada Colley'in golüyle 1-0 öne geçti.

Gol perdesinin erken açılmasından sonra müsabakada tempo yükselirken Alanyaspor aradığı golü Amartey'in hatasıyla buldu. 38. dakika oynanırken hatayı affetmeyen Yusuf Özdemir skoru 1-1'e getirdi ve ilk 45 dakika eşitlikle geçildi.

Mücadelede ikinci yarı düşük tempoda oynanırken Beşiktaş oyunu rakip yarı sahaya yıkmak istemesine ve bunu kısmen başarmasına rağmen tehlike üretmekte zorlandı.

Son dakikalara girilirken Alanyaspor'da Fatih Tekke'nin oyuncu değişiklikleri meyvesini de verdi. Oyuna sonradan giren Janvier 86'da, Carlos Eduardo ise 90'da üst üste goller bularak Alanyaspor'u 3-1 öne geçirdi.

Beşiktaş'ta bireysel hatalar sonrası yenen goller, tribünlerin tepkisini çekerken siyah-beyazlı taraftarlar son dakikalarda takımı ıslıkladı ve tezahüratlarla protesto etti.

Beşiktaş, Fenerbahçe'den sonra Alanyaspor'a da evinde 3 gol yiyerek mağlup oldu ve haftayı 26 puanla noktaladı.

Fatih Tekke'yle çıkışa geçen Alanyaspor ise üst üste ikinci galibiyetini alarak puanını 17'ye yükseltti.

Bakmadan Geçme