• Haberler
  • TV
  • Karaağaç Destanı Dizisi Reyting Sonuçları! Dizi Tuttu mu?

Karaağaç Destanı Dizisi Reyting Sonuçları! Dizi Tuttu mu?

Karaağaç Destanı Dizisi Reyting Sonuçları! Dizi Tuttu mu?... Kara Ağaç Destanı dizisi ilk bölümü ile TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluştu. Merakla beklenen dizinin ilk bölümünün izlenme oranları araştırılıyor.

‘Nerede bir güzellik varsa orada kavga vardır’ misali Kara Ağaç’ın kavgası da Harran’dan gelen genç bir adamla başlar. Harranlı Celal, bir avuç toprak için yakıp yıkmaktan, cana kıymaktan çekinmez. Diğer ağaları saf dışı bırakarak, maraba olarak geldiği Kara Ağaç’ta geniş topraklara sahip, kudretli bir ağa olur.

Celal Ağa’nın zulmüne uğrayanlardan biri de Kara Ağaç’a su getirmek için gece gündüz çalışan Osman Ağa’dır. Osman Ağa’nın karısı Raziye ve Celal Ağa’nın karısı Asiye Hatun hamiledir ve ikisinin de aynı anda doğumu başlar. Kara Ağaç’ın geleceği dünyaya aynı anda gelen iki bebek ‘Ömer’ ve ‘Sultan’ ile dönüşü olmayan bir şekilde değişir.

DİZİ TUTTU MU? REYTİNG SONUÇLARI!

TRT 1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı için sosyal medyada birçok kişi övücü paylaşımlarda bulundu. Dizinin reytingleri 24 Şubat Cumartesi sabahında açıklanacak. Ancak tahminlere göre Kara Ağaç Destanı'nın ilk 10'a girmekte zorlanabileceği düşünülüyor. Zira cuma akşamında birbirinden iddialı diziler yarışıyor.

SOSYAL MEDYADA NELER SÖYLENDİ?

 

Bakmadan Geçme