• Haberler
  • Spor
  • Karabağ 2-2 Bayern Leverkusen Maç Özeti ve Golleri İzle

Karabağ 2-2 Bayern Leverkusen Maç Özeti ve Golleri İzle

Karabağ 2-2 Bayern Leverkusen Maç Özeti ve Golleri İzle... UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Azerbaycan temsilcisi Karabağ ile Bayern Leverkusen karşı karşıya geldi. 2-0 önde götürdüğü maçta Karabağ, Leverkusen'in gollerine engel olamadı ve 2-2 berabere kaldı.

90+2 

Robert Andrich ceza alanına harika bir orta yapıyor, Patrik Schick (Leverkusen) topu kontrol ediyor ve yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşunda topu sol direğin içinden ağlara gönderiyor, bu vuruşa kaleci Andrey Lunev hiçbir şey yapamıyor. Oyuncu yaptığı harika vuruşla golcülüğünü gösteriyor. Skor 2:2.

70

Gol! Florian Wirtz (Leverkusen) ceza sahası içinde topu alıyor, kalecinin kalesini terk ettiği görüyor ve aşırtma bir vuruşla topu ağlarla buluşturuyor. 2:1.

45+2

Juninho (Qarabag Agdam), Leandro Andrade tarafından kendisine gönderilen akıl dolu pasta topla buluşuyor ve kaleciyle karşı karşıya kalıyor. Oyuncu çok kolay pozisyonda olmasa da dengeli bir şekilde vuruşunu yaparak topu ağlara gönderiyor.

26

Gol! Juninho harika bir pas göndererek topu ceza sahası içindeki Yassine Benzia (Qarabag Agdam) ile buluşturuyor. Oyuncu bu fırsattan yararlanarak topu üst direğin hemen altından ağlara gönderiyor. 1:0.

MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme