• Haberler
  • TV
  • Karadut Güzel Aşklar Diyarı Hangi Dizi Daha Çok İzlendi? 23 Eylül Pazartesi Reyting Sonuçları

Karadut Güzel Aşklar Diyarı Hangi Dizi Daha Çok İzlendi? 23 Eylül Pazartesi Reyting Sonuçları

Karadut Güzel Aşklar Diyarı Hangi Dizi Daha Çok İzlendi? 23 Eylül Pazartesi Reyting Sonuçları... 23 Eylül Pazartesi gününde atv'de Karadut dizisi ilk bölümü ile ekranlara gelirken Kanal D'de ise Güzel Aşklar Diyarı dizisi 1.bölümüyle izleyicinin karşısına geçti. Tanıtımları ile merak uyandıran iki diziden hangisinin daha çok izlendiği merak konusu oldu.

ATV'DE KARADUT DİZİSİ BAŞLADI!

''Gerçek hikaye, mutlu sondan sonra başlar...''

Kariyerinin zirvesinde bir kişisel gelişim uzmanı olan Zuhal Erdem, başarısını aşk ve ilişkiler üzerine verdiği danışmanlıklar ve yazdığı kitaplarla yakalamıştır. Ancak bu şehirli modern, güzel kadın personasına rağmen babası ve kız kardeşleri ile beraber yaşadığı evde bambaşka biridir.

Henüz 17 yaşındayken yaşadığı bir olay sebebi ile annesini kaybetmesi üzerine Zuhal'in hayatı alt üst olmuştur. Kendini üç kız kardeşini büyütmeye ve babasına adamış, 40'larına yaklaşana dek mezardaki annesinin hayatını yaşamış, katı ve son derece takıntılı babası Çetin'in emrinden, hizmetinden, sözünden çıkmamıştır.

Karadut Güzel Aşklar Diyarı Hangi Dizi Daha Çok İzlendi? 23 Eylül Pazartesi Reyting Sonuçları

Ondan sadece birkaç yaş küçük olan kardeşi Figen, henüz 20'lerinde olan Aslı ve lise öğrencisi kardeşi Begüm'ü kendisi büyütmüş, saçını süpürge etmiştir. Bu kronik yalnızlığının asıl sebebi ise babasıdır. Zuhal gençliğinde yaptığı bir hatayı telafi etmek için Çetin'e bir söz vermiştir: Artık evin hanımı Zuhal olacak, annesinin eksikliğini hissettirmeyecektir.

KANAL D'DE GERÇEK AŞKLAR DİYARI İLK BÖLÜMÜYLE YAYINLANDI!

İzmir’de yaşayan, tıp fakültesini yeni bitirmiş olan Deniz, sevgilisi Arhan’ın ailesiyle tanışmak için Kapadokya’ya gider. Masal gibi başlayan bu yolculuk kimsenin beklemediği bir savaşın fitilinin ateşlenmesine neden olur. Her şeye rağmen evlenmekte kararlı olan Arhan ve Deniz’in ihtişamlı düğünü kanlı bir geceye dönüşür. Şimdi Deniz hiç bilmediği bir coğrafyada, kendisine düşman Alaca ailesinin içerisinde var olma savaşı verecektir. Deniz ve Arhan onları çevreleyen bunca zorluğa rağmen aşklarını korumayı başarabilecekler midir?

Karadut Güzel Aşklar Diyarı Hangi Dizi Daha Çok İzlendi? 23 Eylül Pazartesi Reyting Sonuçları

Oyuncular: Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Ege Kökenli, Melis Birkan, Berkan Şal, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Ali Başar, Yunus Narin, Erdem Adilce, İlayda Sezgin, Miray Akay, Yankı Ayhan, Işıltı Su Alyanak, Mustafa Arda Işık, İbrahim Dizlek, Ersel Şibil, Yiğit Yapıcı

HANGİ DİZİ DAHA ÇOK İZLENDİ?

23 Eylül Pazartesi Reyting Sonuçları:

23 Eylül Pazartesi gününe ait reyting sonuçları henüz belli olmadı. Reyting sonuçları açıklanır açıklanmaz sayfamızda yer alacaktır.

Ancak sosyal medyada yapılan paylaşımlarda Karadut dizisinin daha pozitif yorumlar aldığı ve daha çok beğenildiği dikkat çekiyor. Güzel Aşklar Diyarı dizisinin ise senaryosunun başka dizilere çok benzediği iddia edildi. Dizinin sıkıcı olduğu yönününde de çok yorum yapıldı. Görünüşe göre reytinglerde Karadut dizisinin Güzel Aşklar Diyarı dizisinden daha çok puan alacak gibi.

 

Bakmadan Geçme