• Haberler
  • Dünya
  • Katil İsrail Soykırıma Devam Ediyor Gazze'de Can Kaybı 28 Bin 176'ya Çıktı

Katil İsrail Soykırıma Devam Ediyor Gazze'de Can Kaybı 28 Bin 176'ya Çıktı

İsrail askerleri, keskin nişancılar tarafından öldürülen Filistinli sivillerin cenazelerinin alınmasına müsade etmezken, cenazelerin sokak hayvanları tarafından parçalandığı belirtildi.

Katil İsrail katliamlarına devam ediyor

Her türlü hukuksuzluğu ve adaletsizliği uygulamaktan geri durmayan İsrail, Gazze'deki katliamlarına da ara vermeden devam ediyor.
İsrail'in, halkı zorla aç ve susuz bıraktığı Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıların 128. gününde 128 Filistinliyi daha katletti. Gazze'de can kaybı sayısı 28 bin 176'ya yükseldi.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne 128 gündür sürdürdüğü saldırılara ilişkin bilgi verildi.

İsrail güçlerinin son 24 saatte Gazze Şeridi'nde 112 Filistinliyi daha öldürdüğü, ölen kişi sayısının 28 bin 176'ya yükseldiği aktarıldı.

Bakanlık, hala enkaz altında ve yol kenarlarında ölülerin bulunduğunu ancak İsrail güçlerinin engellemesi sebebiyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığını vurguladı.

Keskin nişancıların vurduğu sivillerin cenazesinin sağlık ekiplerinin alınmasına izin verilmediğini belirten bakanlık yetkilileri, cenazelerin sokak hayvanlarına yem edildiğini belirtti.

Bakmadan Geçme