Kayıp Narin Güran ile ilgili yeni ihbar!

Narin Güran'dan bir iz arayan ekipler, bölgede çalışmalarını sürdürürken küçük çocuğa ilişkin yeni bir ihbar geldiğini bildirdi.

21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki evinden Kur'an kursuna giden ancak bir daha geri dönmeyen Narin Güran'dan haber alınamıyor.

Akşam saatlerinde evine dönmeyen, ailesi ve köylüler tarafından aranılan Güran için haber verilmesi üzerine bölgeye ekipler sevk edildi.

17 gündür ekipler her yeri didik didik ararken, Narin Güran'a dair bugün yeni bir ihbarın yapıldığı bilgisi geldi.

Her ihbarı titizlikle inceleyen ve değerlendirmeye alan ekipler, aramaların rotasını değiştirdi.

ARAMALAR DEREDE YOĞUNLAŞTI

Kayıp Narin'i arayan ekipler, gelen ihbar üzerine çalışmalarını Eğertutmaz Deresi'nde yoğunlaştırdı. Suya giren 5 dalgıç, ellerindeki çubuklarla derenin dibinde ve dere yatağında inceleme yaptı. Ekiplere iz takip köpekleri de eşlik etti. Bölgede çalışmalar devam ediyor.

YER ALTI GÖRÜNTÜLEME CİHAZIYLA ARAMA YAPILDI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında mahalledeki mezarlıkta, jandarma eşliğinde yer altı görüntüleme cihazıyla arama çalışmaları yapıldı.

Çalışmalarda kapsamında mahalleye giriş çıkış yapan araçlarda da arama çalışması yapılıp kayıt alınıyor.

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Ayrıca Narin'in kaybolmadan önceki son görüntüleri de ortaya çıktı.

Okulun 21 Ağustos'ta saat 15.15'teki güvenlik kamerası görüntülerinde, Narin'in 4 arkadaşıyla yürüdüğü ve ardından ayrılıp tepe yolunu kullanarak, evine doğru gittiği yer aldı.

Arama çalışmalarında 22 Ağustos’ta Güran Ailesi'nin evine 3 kilometre mesafede, 28 Ağustos'ta ise 2 kilometre mesafede iki farklı çocuk terliği bulundu.

Ancak her iki terliğin de ailesinin beyanıyla Narin Güran'a ait olmadığı belirlendi.

Bakmadan Geçme