Kayseri'de Erdoğan İstifa Sloganları Atılıyor

Kayseri'de iki Suriyeli vatandaşın 6 yaşındaki Suriyeli bir çocuğa tecavüz ettiği iddiaları sonrası başlayan olaylar halen devam ediyor. Olayın yaşandığı Danişmentgazi Mahallesi'nde toplanan yüzlerce vatandaş Erdoğan istifa sloganları atıyor.

Kayseri'de Eskişehir Bağları Danişmentgazi Mahalles'inde 2 Suriyeli vatandaşın 6 yaşındaki Suriyeşi bir çocuğu tuvalete götürerek cinsel istismarda bulunduğu iddiaları şehri karıştırdı.

Suriyelileri suç üstü yakalayan vatandaşlar, mahalle sakinleri sokağa dökülürken Suriyelilere ait ev ve iş yerleri ateşe verip araçları da ters çevirdi.

Bölgeye çok sayıda itfaiye, ambulans ve çevik kuvvet ekibi sevk edilirken, TOMA'larla olaylara karışan vatandaşlara müdahale ediliyor.

ERDOĞAN İSTİFA SLOGANLARI ATILMAYA BAŞLADI!

Yaşanan olaylar sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Bakir Ersoy'da olayın yaşandığı Danişmentgazi Mahallesi'ne gitti.

MHP'li Milletvekili Baki Ersoy'un da içinde bulunduğu grup AK Parti'nin kalesi olarak bilinen şehirde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepki göstererek "Erdoğan istifa" sloganları atmaya başladı. 

Ciddi anlamda provokasyon tehlikesinin yaşandığı olaylara ilişkin polisin kalabalık gruba müdahalesi devam ediyor.

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN VATANDAŞLARA SÖZ!

Olayların yaşandığı mahalleye giderek vatandaşları sakinleştirmeye çalışan Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, "O şahsın ve ailesiyle ilgili sınır dışı dahil her türlü işlemlerinde size söz veriyorum. Bir hafta sonra tekrar bu mahalleye geleceğim, bu olayla ilgili neler yaptığımızı söyleyeceğim. Tepkinizi gösterdiniz. Sizi anladık, mesajınızı aldık." ifadelerine yer verdi.

 

Bakmadan Geçme