• Haberler
  • Gündem
  • Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan'dan Provokasyon Uyarısı

Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan'dan Provokasyon Uyarısı

Kayseri'de iki Suriyeli vatandaşın 6 yaşındaki Suriyeli bir çocuğa tecavüz ettiği iddiaları sonrası olaylar çıktı. Danişmentgazi Mahallesi'nde toplanan yüzlerce vatandaş, Suriyelilere ait ev ve iş yerlerini ateşe verirken Saadet Partisi Kayseri Milletvekili ve partisinin Genel Başkan Adayı Mahmut Arıkan'dan dikkat çeken uyarı geldi.

Kayseri'de Eskişehir Bağları Danişmentgazi Mahalles'inde 2 Suriyeli vatandaşın 6 yaşındaki bir çocuğu tuvalete götürerek cinsel istismarda bulunduğu iddiaları şehri karıştırdı.

Suriyelileri suç üstü yakalayan vatandaşlar, mahalle sakinleri sokağa dökülürken Suriyelilere ait ev ve iş yerleri ateşe verirken araçları da ters çevirdi.

Bölgeye çok sayıda itfaiye, ambulans ve çevik kuvvet ekibi sevk edilirken, TOMA'larla olaylara karışan vatandaşlara müdahale ediliyor.

PROVOKASYON UYARISI!

Kayseri Valiliği, yaşanan olaylara ilişkin açıklamada bulunup çocuğun koruma altına alındığını ve olaylara karışanların yakalandığını belirtmesine rağmen kalabalık grup henüz sakinleşmiş değil.

Olaylar her geçen dakika şiddetlenerek artarken Saadet Partisi Kayseri Milletvekili ve partisinin Genel Başkan Adayı Mahmut Arıkan'dan provokasyon uyarısı geldi.

Arıkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ile görüştüm, suçlunun yakalandığını yavrumuzun da güvende olduğunu ifade etti. Provokasyonlara karşı çok dikkatli olmamız gerekiyor. Süreci yakından takip ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme