• Haberler
  • Siyaset
  • Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Oldu

Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Oldu

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun vekili Kayseri Milletvekili ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan olarak görevlendirildi.

Saadet Partisi’nin 30 Haziran Pazar günü Ankara Atatürk Spor Salonu’nda 3. Olağanüstü Kongresi’ni yapması bekleniyordu. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, rahatsızlığı nedeniyle mayıs ayında aday olmayacağını açıklamıştı.

Mahmut Arıkan Genel Başkan Adayı

Genel İdare Kurulu üyeleri, milletvekilleri, İl Başkanları ve partinin önde gelenleri ile genel merkezin işaret edeceği adaya ilişkin istişareleri tamamlayan Karamollaoğlu, Mahmut Arıkan'ı Genel Başkan adayı olarak açıklamıştı.

Kongre İptal Edildi

Saadet Partisi’nin 30 Haziran’da yapılması beklenen 3. Olağanüstü Büyük Kongresi iptal edildi. Partiden yapılan açıklamada, “Saadet Partisi olarak 30 Haziran’da gerçekleştirecek olduğumuz 3. Olağanüstü Büyük Kongremizin görülen lüzum üzerine olağan kongre tarihinde yapılması uygun görülmüştür” denildi.

Karamollaoğlu'nun Vekili Mahmut Arıkan Oldu

Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Oldu

Bugün sosyal medyadan açıklama yapıldı: "Genel Başkan Yardımcımız ve Kayseri Milletvekilimiz Mahmut ARIKAN Genel Başkan Vekili olarak görevlendirilmiştir. Kararın milletimiz, memleketimiz ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz." 

MUHABİR

Bakmadan Geçme