• Haberler
  • Gündem
  • Kayseri Pınarbaşı CHP Meclis Üyesinin Durumu Nasıl? Öldü mü Yaşıyor mu?

Kayseri Pınarbaşı CHP Meclis Üyesinin Durumu Nasıl? Öldü mü Yaşıyor mu?

Akşam saatlerinde Pınarbaşı'da CHP'den Pınarbaşı Belediye Meclisi üyesi olan Şerafettin Bahadır, darp edildikten sonra silahla vuruldu.

Pınarbaşı’da akşam saatlerinde meydana gelen olayda; 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP’den Pınarbaşı Belediye Meclis üyesi adayı olan Şerafettin Bahadır, önce darp edildi, ardında ayağından vuruldu. 


Şerafettin Bahadır, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından CHP Pınarbaşı İlçe Başkanılığı’nın önünde ‘Topal’ şarkısı ile oynaması ile gündeme gelmişti. Akşam saatlerinde iki kişi olduğu belirtilen saldırganlar tarafından önce darp edilen, ardından da ayağından iki kurşunla vurulan Şerafettin Bahadır, önce Pınarbaşı Devlet Hastanesi'ne ardından da Kayseri Şehir Hastanesi’ne getirilerek tedavi altına alındı. 

HAYATİ TEHLİKESİ VAR!

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç meclis üyesi hakkında "Şerafettin  Bahadır ağır yaralanmış olup tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir" dedi.

MHP'Lİ ADAYIN KARDEŞİ VURDU İDDİASI!

Gazeteci İsmail Saymaz yaptığı paylaşımda "Kayseri Pınarbaşı’nda gerilim sürüyor.

İddiaya göre… Önceki belediye başkanı MHP’li Memduh Uzunluoğlu’nun kardeşi Ejder Uzunluoğlu ve beraberindekiler CHP’li belediye meclis üyesi Şerafettin Bahadır’ı dövdükten sonra ayağından vurdu. Bahadır, Kayseri Şehir Hastanesi’ne götürüldü" dedi.

Bakmadan Geçme