• Haberler
  • Siyaset
  • Kemal Kılıçdaroğlu Normalleşmeye Neden Karşı Olduğunu Tek Tek İsim Vererek Açıkladı!

Kemal Kılıçdaroğlu Normalleşmeye Neden Karşı Olduğunu Tek Tek İsim Vererek Açıkladı!

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti ile CHP arasında başlayan normalleşme sürecine neden karşı olduğunu tek tek isimler vererek açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun açıklaması siyasette çok konuşulacak türden.

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP ile AK Parti arasında bir dönem gerçekleştirilen normalleşme sürecine yönelik neden karşı olduğunu açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile aralarında soğuk rüzgarların esmesine neden olan karşı çıkma kararını isimler üzerinden açıklayan Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'in normalleşme sürecine itiraz etmeniz parti içindeki tartışmaları derinleştirerek CHP'yi tartışılan bir parti haline getirmiyor mu?" yönündeki soruya şöyle cevap verdi;

NORMALLEŞEREK İKTİDAR OLUNUR MU?

"Size sayayım. Devlet Bahçeli, normalleşti Erdoğan'la, Numan Kurtulmuş o da normalleşti. Şimdi TBMM Başkanı. Cesaret edip kendi milletvekiline dahi sahip çıkamıyor (Can Atalay hapiste) Süleyman Soylu o da normalleşti. Sinan Oğan hem normalleşti hem zenginleşti. Bilmiyor muyuz? Sayın Meral Akşener o da normalleşti. Herkes biliyor. Partiler iktidar olmak ister. Bunun için mücadele edersiniz. Normalleşerek iktidar olunur mu? Hayır, CHP halktan yanadır. İlkelerimizden birisi de halkçılıktır. Erdoğan, 'Sivas'ın doğusuna geçemezsiniz.' diyordu. CHP bugün her tarafa gidiyor. Nasıl oldu bu? Normalleşme halkla olur. (Erdoğan'a yakın) o seçmen oy verecek parti arıyor. Yıllardır yaptığımız çalışmalarımızın ürününü aldık. Normalleşme halkla olur, halkı karşınıza alarak olmaz."

MUHABİR

Bakmadan Geçme