• Haberler
  • Spor
  • Kerem Aktürkoğlu İle İlgili Şok İddia: Kovuluyor Mu?

Kerem Aktürkoğlu İle İlgili Şok İddia: Kovuluyor Mu?

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'dan ayrılacak mı? Galatasaray'dan kovulacak mı? Galatasaray'da önümüzdeki günlerde neler olacak? Söz konusu iddialar doğru mu?

Beşiktaş'ın Süper Kupa maçında ezeli rakibi Galatasaray'ı 5-0 gibi tarihi bir skorla yenip kupayı müzesine götürmesinin ardından bugün Spor Muhabiri Haluk Yürekli sosyal medya hesabından bir iddia paylaştı.

"BİR DAHA BU TAKIMDA OYNAYANIN..."

Kerim Aktürkoğlu İle İlgili Şok İddia: Kovuluyor Mu?

"Süper Kupa maçının devre arasında Kerem Aktürkoğlu’na oyundan çıkacağı söylenince çılgına dönüyor. İrfan Saraloğlu ile bir gerginlik yaşıyor daha sonra şişeleri tekmeliyor.

Sonra skandal bir ifade kullanıyor:

"Bir daha bu formayı giyenin ……” diyor!

Bir Galatasaray kaptanı bu cümleleri kuramaz. Bunun sorumluluğunu Galatasaray herkesten büyüktür." bu paylaşımı başka kaynaklardan "Bir daha bu takımda oynayanın …" tarzında değişik versiyonlarının olduğunu ve 4-5 yerden ayrı ayrı teyit edildiği yazılmıştır.

GALATASARAY TARAFTARI TEPKİLİ

Bu yapılan paylaşımların altına Galatasaray taraftarları çok büyük tepkili yorumlar attılar ve Kerem Aktürkoğlu'nu istemediklerini yazdılar. Peki Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'dan ayrılacak mı? Galatasaray'dan kovulacak mı? Galatasaray'da önümüzdeki günlerde neler olacak? önümüzdeki günlerde göreceğiz.

MUHABİR

Bakmadan Geçme