• Haberler
  • Spor
  • Kevin Carlos Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Takımlarda Oynadı?

Kevin Carlos Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Takımlarda Oynadı?

Forvet hattına transfer için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan Kevin Carlos'un peşinde. Süper Lig'de bu sezon iyi transferlere imza atmak isteyen Beşiktaş, 23 yaşındaki forvet için 2 milyon euroyu gözden çıkardı.

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın hedeflerinden biri de forvet takviyesi. Bu bağlamda Süper Lig devinin gündemine sürpriz bir isim girdi.

BEŞİKTAŞ İÇİN KEVIN CARLOS İDDİASI

Milliyet'in haberine göre Beşiktaş, Kevin Carlos için görüşmelere başladı. İsviçre'nin Yverdon Sport takımında forma giyen 23 yaşındaki futbolcu için resmi teklifin yapıldığı belirtildi.

2 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Habere göre Beşiktaş, Kevin Carlos için Yverdon Sport'a 2 milyon euro teklif etti.

SEZONU GOL KRALI OLARAK TAMAMLADI

23 yaşındaki Kevin Carlos geride bıraktığımız sezonda attığı 14 golle gol krallığında zirveyi 2 futbolcuyla birlikte paylaşmıştı.

Yverdon Sport, son 1 yılda gösterdiği performansla piyasa değerini artıran Kevin Carlos'un bonservisi için 250 bin euro ödemişti.

KEVIN CARLOS KİMDİR?

Yverdon Sport takımında Forvet mevkinde forma giyen Kevin Carlos, 10 Nisan 2001 tarihinde dünyaya gelmiştir. 188 cm boyunda ve kilo olan Kevin Carlos, -- ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 0 maça çıkan Kevin Carlos, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Kevin Carlos, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.

Bakmadan Geçme