• Haberler
  • Magazin
  • Kiracısı 8 Bin TL'ye Oturan Demet Akalın İsyan Etti! Bu Evleri Siz Bedava Oturun Diye Almadık

Kiracısı 8 Bin TL'ye Oturan Demet Akalın İsyan Etti! Bu Evleri Siz Bedava Oturun Diye Almadık

Şarkıcı Demet Akalın da kiracısıyla sorun yaşayan ev sahipleri kervanına dahil oldu. Yatırım amacıyla aldığı evinde 8 bin liraya oturan kiracısına isyan eden Akalın, 'Arkadaş adam çöktü evime ya' diyerek tepkisini dile getirdi.

Şarkıcı Demet Akalın, kiracısıyla yaşadığı sıkıntıyı bir türlü çözemedi. Ünlü şarkıcı son olarak, "Yaa bu evleri siz bedava oturun diye almadık arkadaş. Adam çöktü evime ya." paylaşımında bulundu.

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen ünlü isim şarkıcı Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte.

Sosyal medyayı aktif kullanan Demet Akalın, son attığı tweet ile dikkatleri üzerine çekti.

Geçtiğimiz aylarda sunculuğunu yaptığı canlı yayında kiracısından dert yanan Akalın, X üzerindeki paylaşımında da aynı konuya değindi.

"ÇÖKTÜ EVİME"

X üzerinden yaptığı paylaşımda, "Ya bu evleri siz bedava oturun diye almadık. Arkadaş adam çöktü evime ya!!!!!" dedi. Kiracısını çıkarmayı başaramayan Demet Akalın, kiranın 5 binden 8 bin liraya çıktığını söyledi.

"ÖĞRENCİYE BEDAVAYA VERECEĞİM"

Demet Akalın devam eden açıklamasında ise "Kirası 5 bindi. 8'i yeni yapmış!! Uzlaşmaya da hayır diyor!! 35 bin en kötü ederi evin!! Çıksın bir öğrenciye 1 yıl bedava vereceğim, söz. Dua eder en azından." dedi.

"EMLAKÇIYA GİDİP, ZAM YAPMAYACAĞIM DEMİŞ"

Evini zorluklarla aldığını belirten Akalın yaptığı açıklamada, "5 bin liraya bugün bir yere gidiyorsun dört kişi, üç-dört bin lira hesap geliyor. Kiracım evimde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için; adamın ukalalığına bak emlakçıya gidip 'Programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim.' demiş" ifadelerine yer vermişti.

Bakmadan Geçme