• Haberler
  • TV
  • Kızıl Goncalar Dizisi Yayından Kaldırılacak mı?

Kızıl Goncalar Dizisi Yayından Kaldırılacak mı?

İlk bölümü ile geçtiğimiz hafta yayınlanan ve Türkiye gündemine oturan Kızıl Goncalar dizisi hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Bu gelişmeye göre Turizm Bakanlığı tarafından Kızıl Goncalar dizisinin çekimleri iptal edildi? Peki şimdi ne olacak? Kızıl Goncalar dizisi yayından kaldırılacak mı?

İlk bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanan Kızıl Goncalar, dizi sektörüne büyük ses getirdi. Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı FOX'un dikkat çekici yapımı Kızıl Goncalar'a ikinci kez engel kararı geldi. Faniler isimli hayal ürünü bir tarikatin hikayesini ortaya koyan Kızıl Goncalar dizisinin Okmeydanı Darülaceze'deki çekim izinleri Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından iptal edildi.

Birsenaltuntas.com'da paylaşılan habere göre, Kızıl Goncalar dizisine yönelik engellemelere bu sabah bir yenisi daha eklendi. Geçen hafta ilk bölümü ekrana gelen FOX’un Gold Film imzalı dizisinin önce Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı milyonlarca lira harcanarak yeniden dekore edilen 2 mekanındaki çekim izinleri bütün ödemeleri yapıldığı halde iptal edilmişti.

Kızıl Goncalar'ın doktor Levent’i Özcan Deniz’in hastane sahnelerinin çekildiği mekandaki çekim izinleri bizzat gelen talimatla iptal edildi. Set ikinci kez durdu. Çekimler için yeni mekan arayışı başladı. Özcan Deniz ile Özgü Namal’ın başrol oynadığı dizinin yeni bölümü 25 Aralık'ta ekranlara geldi.

DİZİ YAYINDAN KALDIRILMADI!

Kızıl Goncalar dizisi henüz yayından kaldırılmadı. Ancak dizinin yayından kaldırılması için baskılar devam ediyor. Dizi hakkında gelişmeler oldukça sayfamızda yayınlanacak.

Bakmadan Geçme