• Haberler
  • TV
  • Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Bugün Yayınlanacak!

Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Bugün Yayınlanacak!

Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Bugün Yayınlanacak mı? 22 Ocak 2024... FOX TV'de yayınlanır yayınlanmaz Türkiye'nin gündemine oturan ve RTÜK tarafından ceza alan Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünün bugün izleyici ile buluşup buluşmayacağı merak konusu olmuştu. Dizinin 3.bölümü 22 Ocak Pazartesi saat 20:00'den itibaren ekranlara gelecek.

2 HAFTADIR CEZALIYDI!

Konusu itibari ile hassas olaylara temas eden Kızıl Goncalar dizisi geçtiğimiz 2 hafta boyunca RTÜK'ün verdiği yayın durdurma cezası dolayısıyla ekranlarda olamadı. Daha önce iki bölümü yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi 3.bölümü ile bu akşam FOX TV'de olacak.

FOX TV 22 OCAK PAZARTESİ YAYIN AKIŞI!

FOX TV'nin sosyal medya hesabından da Kızıl Goncalar dizisi için paylaşım yapıldı. "Cüneyd'in sahnelerini çok özledik" diye yapılan paylaşımda Kızıl Goncalar bu akşam 20.00'de FOX'ta denildi.

NEDEN CEZA ALMIŞTI?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Kızıl Goncalar dizisinin yayımlandığı FOX TV'ye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası verdi. Cezanın "toplumun milli ve manevi değerlerine aykırılık" gerekçesiyle verildiği açıklandı.

Üst Kurul'un Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kontenjanından seçilen üyelerinden İlhan Taşçı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, RTÜK'ün tarikat ve cemaatlere boyun eğdiğini söyledi.

Taşcı, "Tarikat ve cemaatlerin iç yüzünü kurgusal olarak anlatan Kızıl Goncalar dizisine 'toplumun milli ve manevi değerlerine' aykırılıktan Üst Kurul % 3 idari para 2 kez de program durdurma cezası verdi" dedi.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Levent ve Meryem’in tanışması birbirine zıt iki dünyanın çarpışmasına sebebiyet verirken, kardeş olduklarını bilmeyen iki kızın, her karşılaşmada yeni bir itişme yaşamasına zemin hazırlar. Börekçide Meryem ve İdris Efendi arasında yaşanan gerilim Sadi Hüdayi ve Hasna’nın hiç beklemediği gelişmelere sebep olur ve tekkenin içinde bomba etkisi yaratır. Levent, Cüneyd’in travmalarına sebep olan geçmişteki sırlarını fark etmeye başlar. Annesi ortadan aniden kaybolan Mira ise, hatalarına bir yenisini ekler. Zeynep’in küçük yaşta evlendirileceğini öğrenen Levent ise, Meryem’i geri dönülemez bir yola sokacaktır.

Bakmadan Geçme