• Haberler
  • Spor
  • Kızılyıldız Benfica Maç Özeti! Kerem ve Orkun'un Golleri İzle!

Kızılyıldız Benfica Maç Özeti! Kerem ve Orkun'un Golleri İzle!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün kadrosunda yer aldığı Benfica Kızılyıldız deplasmanındaydı. Maç 2-1'lik Benfica üstünlüğü ile sona ererken golleri Kerem ve Orkun attı.

 

UEFA Şampiyonlar Ligi ilk hafta mücadelesinde Benfica, Kızılyıldız ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

KEREM AKTÜRKOĞLU GOLÜNÜ ATTI

Benfica'da maça ilk 11'de başlayan Kerem Aktürkoğlu, attığı golle takımını öne geçirdi. Di Maria pasını Sağ kanatta top bekleyen Bah'a aktardı, Bah ceza sahası içi sağından ortasını arka direğe çıkardı. Kerem Aktürkoğlu 9. dakikada o noktada topu ağlara göndermeyi başardı. 

Böylece milli yıldız, Portekiz devi ile çıktığı ilk Şampiyonlar Ligi maçında gol sevinci yaşadı.

2. MAÇ 2. GOL

Galatasaray'dan 12 milyon euro bonservis bedeli ile Benfica'ya transfer olan Milli yıldız, yeni takımında çıktığı 2. maçında ikinci golünü kaydetmeyi başardı.

ORKUN'DAN HARİKA FRİKİK!

Kerem Aktürkoğlu'nun golünden sonra baskısını sürdüren Benfica, 29. dakikada frikik kazandı. Kerem'in pasına hareketlenmek isteyen Orkun Kökçü, ceza yayı üzerinde faulle durduruldu. Frikik için topun başına geçen Orkun Kökçü, müthiş bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0'a getirdi. Kerem Aktürkoğlu'nun Santa Clara maçındaki golde asisti yapan Orkun Kökçü, yeni takım arkadaşıyla birlikte Benfica'yı sırtlamaya devam ediyor.

 

 

Bakmadan Geçme