• Haberler
  • Yaşam
  • Kocasını başka bir kadınla yakaladı! Saçını kesti çıplak sokakta gezdirdi

Kocasını başka bir kadınla yakaladı! Saçını kesti çıplak sokakta gezdirdi

Sosyal medyada hızla yayılan bir video gündem oldu. Kocasını arkadaşının evinde başka bir kadınla yakalayan kadın, intikamıyla dikkat çekti ve çok konuşuldu.

Kocasını başka bir kadınla yakaladı! Saçını kesti çıplak sokakta gezdirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki Cubatao bölgesinde yaşanan bir olay sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İddiaya göre, bir kadın kocasının kendisini aldattığından şüphelenerek eşinin bir arkadaşının evine baskın yaptı. Kocasını başka bir kadınla yatakta yakalayan ismi açıklanmayan kadın, büyük bir öfkeyle hareket etti. 

Kocasının sevgilisi olduğunu iddia ettiği 20 yaşındaki genç kadına saldıran öfkeli eş, ilk olarak onun kıyafetlerini parçaladı, ardından ustura ile saçlarını kesti. Genç kadını tamamen kıyafetsiz bir şekilde sokağa kadar sürükleyerek sokak ortasında dolaştırdı. Mağdurun ailesi yaşanan bu anları sosyal medyada paylaşınca görüntüler hızla yayıldı.

Olayın sosyal medyada duyulmasının ardından polis harekete geçti ve saldırgan kadını gözaltına aldı. Şüpheli kadın, tehdit, yaralama, hakaret ve kadına yönelik şiddet suçlamalarıyla karşı karşıya olup 10 yıla kadar hapis cezası alabilir.

Bakmadan Geçme