• Haberler
  • Gündem
  • Köfteci Yusuf'un Sahibi Yusuf Akkaş'tan Çok Konuşulacak Mafya Siyasi Bağlantı Açıklaması

Köfteci Yusuf'un Sahibi Yusuf Akkaş'tan Çok Konuşulacak Mafya Siyasi Bağlantı Açıklaması

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş: ''Bu ülkede kimlere dokunulamaz? Yabancı bir firma olsam bu kadar kolay dokunamazlar. Siyasi ilişkilerim olsa dokunamazlar. Ben çok güçlü olsam buradan numune de alamazlardı.'

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın dana eti yerine bazı ürünlerde domuz eti kullandığını tespit ettiği Köfteci Yusuf skandalının yankıları devam ediyor. 

Olay ortaya çıktıktan günler sonra açıklama yapan ve Tarım Bakanlığı'nı suçlayarak iddiaları yalanlayan Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, kameralar karşısına geçerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin pek çok yerinde şubesi bulunan Köfteci Yusuf'un yaşanan olay sonrasında şubeleri bom boş kalırken Yusuf Akkaş, kamuoyunu bilgilendirmek için firmanın nasıl bu aşamaya geldiğini anlattı.

Siyasi bağlantılarının olmadığı için başına böyle bir olay geldiğini iddia eden Akkaş, şunları söyledi;

"Bu ülkede kimlere dokunulamaz? Yabancı bir firma olsam bu kadar kolay dokunamazlar. Siyasi ilişkilerim olsa dokunamazlar. Ben çok güçlü olsam buradan numune de alamazlardı. Siyasi ilişkilerim olsa oralardan besleniyor olsam evet o zaman da dokunamazlar aslında. Birileri bizi çok güçlü gibi anlatıyor. Benim öyle bir gücüm olsa buradan herhalde numune de alınmazdı veya bu numune sonuçları böyle de çıkmazdı. Her şeye yapıştırılıyoruz. Arkasında mafya var dendi, siyasi bağlantı var dendi. Düşünün bir mafya bağlantısı olması sizce Türk milletinden onay görülebilecek bir şey midir, Türk milleti parasını kötü bir yere verir mi? Gençlerde ve insanlarda korku duvarları oluşturuluyor. Bu ülkede bunlara bulaşmadan asla bir şey yapılamaz denilmek isteniyor. Umutsuzluk aşılıyorsunuz. Bu şirket hiç bunlara bulaşmadan buralara geldi."

Öte yandan Köfteci Yusuf'a iftira atıldığını düşünen bazı vatandaşlar Köfteci Yusuf'a sahip çıktı.

Köfteci Yusuf'a iftira atıldığını düşünen bazı vatandaşlar harekete geçti. Ünlü köfte zincirinden çeşitli ürünler sipariş eden bir grup "Biz yiyoruz. Adama iftira atmayın" sözleriyle satın aldıkları menüleri sokaktan geçen vatandaşlara dağıttı.

İYİ Partili Muğla Milletvekili Metin Ergun da, tepkilerin odağı haline gelen Köfteci Yusuf'a gidip yemek yedi. O anları sosyal medya hesabından paylaşarak Köfteci Yusuf'a destek oldu.

MUHABİR

Bakmadan Geçme