• Haberler
  • Gündem
  • Köpeğe Çarpmamak İçin Kamyona Çarptı: 3 Ölü, 1 Yaralı

Köpeğe Çarpmamak İçin Kamyona Çarptı: 3 Ölü, 1 Yaralı

Balıkesir Edremit-İzmir karayolunda bir otomobil köpeğe çarpmamak için kamyona çarptı. Araçta bulunan 3 genç hayatını kaybetti 1'i ağır yaralandı.

Balıkesir Edremit-İzmir karayolunda bir otomobil kamyona çarptı. İlk belirlemelere göre, otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Köpeğe Çarpmamak İçin Kamyona Çarptı: 3 Ölü, 1 Yaralı

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir Edremit -İzmir karayolunun Öğretmenler Mahallesi mevkiinde 10 F 0501 plakalı otomobilin önüne köpek çıktı.

KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN DİREKSİYON KIRDI

Hasan Özkaya (22) köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek, önce kaldırıma ardından da yan yolda ilerleyen 10 AEK 163 plakalı kamyona çarptı.

Köpeğe Çarpmamak İçin Kamyona Çarptı: 3 Ölü, 1 Yaralı

İlk belirlemelere göre, otomobilde bulunan sürücü Hasan Özkaya, Ali Yıldız (20) ve Nazife Nehirakyay (22) olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine sağlık ekiplerinin yanı sıra itfaiye ve polis ekipleri de sevk edildi.

Köpeğe Çarpmamak İçin Kamyona Çarptı: 3 Ölü, 1 Yaralı

Kazada, Balıkesir Büyükşehir Burhaniye itfaiye ekipleri araçta sıkışan Fatma Sıla E.'yi (18) ağır yaralı olarak yoğun uğraş sonucu araçtan çıkarttı.

Fatma Sıla E., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürerken, gençlerin kız arkadaşları ile gezmeye çıktıkları ve dönüşte kaza yaptıkları ileri sürüldü.

Bakmadan Geçme