• Haberler
  • Gündem
  • İstanbul'da Bir Genç Kötü Kokuyorsun Diyerek Evsiz Adamı Öldürdü

İstanbul'da Bir Genç Kötü Kokuyorsun Diyerek Evsiz Adamı Öldürdü

İstanbul'da 16 yaşındaki bir genç, asansörde uyuyan evsiz adamı kötü koktuğu gerekçesiyle öldürdü.

EKOL TV'den Gizem Gündoğdu'nun aktardığı habere göre, Kocamustafapaşa’daki üst geçidin asansöründe geceyi geçiren evsiz Özkan Yarar, asansörde uyuduğu sırada 4 genç tarafından asansör çağrıldı. Bu olay, Yarar'ın yaşadığı dehşeti yaşadı.

KÖKÜ KOKUYORSUN  SENİN YÜZÜNDEN BİNEMİYORUZ

İddiaya göre, asansörü aşağıya çağıran gençlerden 16 yaşındaki B.B., 65 yaşındaki Özkan Yarar'a yönelik aşağılayıcı ve saldırgan sözler sarf etmeye başladı. Bu sözler arasında, "Kötü kokuyorsun, senin yüzünden asansöre binemiyoruz" ifadeleri kullandı.

İstanbul'da Bir Genç Kötü Kokuyorsun Diyerek Evsiz Adamı Öldürdü

Diğer gençlerin asansörden uzaklaşmasıyla birlikte, saldırı gerçekleşti ve Yarar bıçaklı saldırıya maruz kaldı. Bu olay, ciddi bir güvenlik endişesi yaratmış ve toplumda büyük bir infial uyandırmıştır.

EVSİZ ADAM HAYATINI KAYBETTİ

B.B., arkadaşlarına evsiz adamı bıçakladığını söyleyerek olay yerinden kaçtı.İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. 

İstanbul'da Bir Genç Kötü Kokuyorsun Diyerek Evsiz Adamı Öldürdü

Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipler, 16 yaşındaki katil zanlısını yakalayarak gözaltına aldı. B.B., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Bakmadan Geçme