• Haberler
  • Gündem
  • Kredi Kartı İle Saat Almaya Benzemiyor Sözüne Kızan Buket Aydın Canlı Yayını Terk Etti!

Kredi Kartı İle Saat Almaya Benzemiyor Sözüne Kızan Buket Aydın Canlı Yayını Terk Etti!

Buket Aydın TV100'de Şaban Sevinç ile yaşadığı tartışma sonrası yayını terk etti. Kanal çalışanları Aydın'ı ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Sosyal medyada sık sık patronunun kredi kartını kullandığı iddiaları ile gündeme gelen Buket Aydın, katıldığı televizyon programında gazeteci Şaban Sevinç ile yaşadığı tartışma sonrasında yayını terk etti.

TV100'de "Cansu Can ile Özgür İfade" programına konuk olan Buket Aydın, gazeteci Şaban Sevinç'in "Kredi kartı ile saat almaya benzemiyor" sözü sonrası öfkeden deliye döndü.

Şaban Sevinç'e dönerek, "Ben kredi kartı ile saat almadım Şaban Bey" diyerek sert çıkan Buket Aydın, Şaban Sevinç'in sana demiyorum demesi üzerine "Kime diyorsun" diyerek tepkisine devam etti. 

ŞOV YAPMA HADDİNİ BİL!

Aydın, "Görüyorsunuz değil mi yaptığı şeyi. Twitter'da sürekli kredi kartı üzerinden, saat üzerinden gündem yapılmaya çalışılan benim. Sana kim yazıyor 50 saattir o mesajları Şaban Sevinç tamam mı? Seni kim böyle yönlendiriyor? Şov yapma haddini bil! Bu adam çok saygısız ve terbiyesiz bir insan ben bu yayını terk ediyorum. Ben bu kadar rezil, seviyesiz bir kişiyle yayına devam etmem" diyerek yerinden kalkıp yayından ayrıldı. 

Aydın, yayının yapıldığı odadan çıktıktan sonra da "Hadsizsin, herkes senin ne yaptığını biliyor" diyerek tepkisine devam etti.

Program sunucusu Cansu Can Buket Aydın'ı ikna etmeye çalışırken Şaban Sevinç, Buket Aydın programdan ayrıldıktan sonra "Çok ayıp" diyerek tepkisini dile getirdi. 

Yayın arasından sonra sunucu Cansu Can, Buket Aydın'a sahip çıkarken, Şaban Sevinç, söylediklerinin yanlış anlaşıldığını belirterek özür diledi.

Bakmadan Geçme