• Haberler
  • Gündem
  • Küfredip Kanlı Cinayeti Hatırlattı Senin Gibi Taksiciyi Vuruyorlar, Vursunlar

Küfredip Kanlı Cinayeti Hatırlattı Senin Gibi Taksiciyi Vuruyorlar, Vursunlar

Aydın'da bir yolcu, bindiği taksinin şoförüne küfür ve tehditler savurdu. Kadın yolcu, "Beni arızaya bağlama, burası Ankara değil. Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar" ifadelerini kullandı. Skandal olay, taksi kamerasına yansıdı.

Türkiye'nin gündemine oturan ve siyasilerin de tepkisiz kalmadığı İzmir'de gerçekleşen kanlı taksici cinayeti hala hafızalardayken, Aydın'da taksiciyle tartışan bir kadının söyledikleri gündem oldu. Tartıştığı taksiciye ağza alınmayacak hakaretler eden daha sonra da tehditler savuran yolcu, "Beni arızaya bağlama, burası Ankara değil. Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar" diyerek kanlı taksici cinayetini bir kez daha hatırlattı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir taksici gece aldığı kadın müşterinin önce küfrüne sonra da hakaretlerine maruz kaldı.

Taksicinin uyarısına rağmen kadın müşteri hakaretlerine devam ederek, “Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar" dedi. O anlar taksi kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Taksici Sakin Kalmayı Başardı

Efeler ilçesinde taksicilik yapan Mehmet Cihan, dün gece saat 03.45 sıralarında müşteri aldı. Taksiye binen müşteriler sürücüye zor anlar yaşattı. Ön koltukta oturan bir kadın müşteri önce taksiciye küfür etmeye başladı. Taksi sürücüsü Cihan, araç içerisinde bulunan kameranın kayıtta olduğunu kadın yolcuya bildirip küfür etmemesi konusunda uyardı. Buna rağmen kadın yolcu küfürlerine devam ederek, “Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar" dedi.

Küfür ve hakaretler karşısında taksicinin de sabırlı tavırları kameraya yansıdı. 

Görüntülerin sosyal medya platformu X'te paylaşılması üzerine yüzlerce kullanıcı kadınlara tepki göstererek Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ihbar yorumlarında bulundu.

İzmir'deki taksici cinayeti zanlısı Delal Aysal hakkında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vatandaşlıktan çıkartılsın çağrısı yapmıştı.

Bakmadan Geçme