Kulüpler Birliği Seçimi Neden Ertelendi?

Kulüpler Birliği başkanlık seçimi ertelendiğini Yağız Sabuncuoğlu duyurdu. Süper Lig kulüplerinin başkanları ve temsilcileri, Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni başkanını seçmek için toplandı. Ancak seçim başka tarihe ertelendi.

Süper Lig kulüplerinin başkanları ve temsilcileri, Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni başkanını seçmek için toplandı. Toplantı öncesi Hasan Arat aday olmayacağını belirtirken, Murat Özkaya başkanlık için adaylığını ilan etti.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni başkanının belirleneceği toplantı başladı.

Vakfın Maslak'taki merkezinde yapılan toplantıya, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk ve Süper Lig kulüplerinin diğer başkanları veya temsilcileri katıldı.

Kulüpler Birliği Seçimi Neden Ertelendi?

Başkanlık görevini bırakacağı konuşulan Ali Koç'un yerine aday olarak adı geçen isimlerden Hasan Arat, toplantı öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'na aday olmayacağını duyurdu.

Kulüpler Birliği Seçimi Neden Ertelendi?

Başkanlık için adı geçen bir diğer isim olan Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya ise Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

NEDEN ERTELENDİ?

Başkanlık konusunda ikinci bir isim çıkmayınca Murat Özkaya'nın düşük oyla seçilme ihtimali dolayısıyla seçim ertelendi. Zira Fenerbahçe ve Beşiktaş başta olmak üzere birçok takım Murat Özkaya'nın Galatasaray'a yakınlığı dolayısıyla başkan olmasını istemiyor. Hasan Arat'ın başkan adayı olmamasından sonra Murat Özkaya'nın karşısına bir isim çıkarabilmek için seçimin ertelendiği düşünülüyor.

Bakmadan Geçme