• Haberler
  • Medya
  • Kum Zambağı Konusu Nedir? Ne Zaman Vizyona Girecek?

Kum Zambağı Konusu Nedir? Ne Zaman Vizyona Girecek?

Yönetmenliğini ve senaristliğini Mehmet Demir Yılmaz'ın üstlendiği, yapımcılığını Koz Yapım'ın üstlendiği 'Kum Zambağı' filmi, 5 Temmuz 2024 tarihinde vizyona girecek.

Yönetmen Mehmet Demir Yılmaz, "İki İyi Çocuk" filminin ardından ikinci uzun metrajlı çalışması olan "Kum Zambağı" ile 5 Temmuz'da izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

KONUSU NEDİR?

Filmin başrollerinde Mert Turak ve Özge Borak yer alırken, oyuncu kadrosunda Orhan Kılıç, Tuncay Çağıl ve Murat Ercanlı gibi isimler bulunuyor. "Kum Zambağı", eski kocasından şiddet gördükten sonra yeni bir yuva arayan Afife'nin Yunus ile ilişkisini konu alıyor.

Anlaşmalı bir evlilik yapan ikilinin, bu anlaşmanın her ikisi için de beklenmedik sonuçları olacaktır. Dram ve aşk türlerini harmanlayan film, izleyicilere hem hüzün hem de düşünceye sevk edecek bir hikaye sunuyor.

Yönetmen Yılmaz, filmin vizyona girmesiyle ilgili heyecanını dile getirerek, "Kum Zambağı'nın, izleyicileri hem hüzünlendirecek hem de düşündürecek bir film olduğunu düşünüyorum. Bu hikayeyi beyazperdeye aktarmaktan ve izleyiciyle buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme