Kürşad Zorlu İYİ Parti'ye operasyon çekiliyor

Seçimlere 'Hür ve müstakil' girme kararının ardından istifalar ve görevden almalar peş peşe yaşanırken İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yaşanan gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Son günlerde ismi sürekli ihraç, istifa, disipline sevk, görevden alma gibi konularla gündeme gelen İYİ Parti’den yaşananlara ilişkin açıklama geldi.

Seçimlere “Hür ve müstakil” girme kararının ardından istifalar ve görevden almalar peş peşe yaşanırken İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yaşanan gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bu Bir Operasyon!

İYİ Parti’ye yönelik planlı bir saldırının olduğunu belirten Zorlu, "Partimize yönelik planlı bir saldırının olduğunu ifade etmek istiyorum. Bize yeni üye katılımlar da oldu. Kayda değer bir kaybımızın olmadığını ifade etmek isterim. Spekülasyonlara izin verilmemesi gerekiyor. İstanbul örneğine bakın. İsmi geçen arkadaşlardan biri bugün İstanbul dışındaki bir meclis üyemizi arıyor diyor ki biz bu akşam istifa ettiğimizi açıklayacağız, siz de istifa edin diyor. CHP'li biriyle görüşme ayarlayalım diyor. Bu bir operasyondur." dedi.

Bakmadan Geçme