• Haberler
  • TV
  • Kuruluş Osman 143.Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı?

Kuruluş Osman 143.Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı?

ATV'nin vazgeçilmezi haline gelen ve tarih dizileri arasında en çok izlenen dizi olan Kuruluş Osman 142.bölümü ile 27 Aralık'ta ekranlara geldi. Dizinin hemen arkasında gelecek hafta yayınlanacak bölümün tanıtımı veriliyordu. Ancak bu hafta 143.bölüm fragmanı yayınlanmadı. Peki dizi gelecek hafta yayınlanacak mı? İşte detaylar:

142.BÖLÜM'DE NELER YAŞANDI?

BEYLER, KARACELASUN’A KARŞI!


Orhan, Alaeddin ve Mehmet Beyler; Karacelasun’a karşı var güçleriyle savaşırlar. Karacelasun’un üstünlüğü nasıl kırılacaktır?

ÜSTAT GERA İÇİN YOLUN SONU MU GELİYOR?


Osman Bey, takas meselesinde Yakup Bey’e kimin akıl verdiğini sorgular. Oklar, Ayhan Ağa’yı göstermektedir. Osman Bey’in içine düşen şüphe onu hakikate nasıl götürecektir? Üstat Gera’nın gerçek yüzü nasıl ortaya çıkacaktır?

YAKUP BEY VE MEHMET BEY ARASINDA NELER YAŞANACAK?


Yakup Bey, Mehmet’in düştüğü tuzağı büyük zayıflık olarak görmektedir. Bu zafiyetin bedelini nasıl ödetecektir?

OSMAN BEY’İN İNTİKAMI


Osman Bey, şehitlerinin intikamını almak için Karacelasun’la karşı karşıya gelir. Osman Bey ve Karacelasun’un çarpışması nelere sebep olacaktır? 

GONCA HATUN VE ALAEDDİN BEY YÜZLEŞİYOR


Gonca Hatun ve Alaeddin Bey yüzleşir. Fakat Gonca, Alaeddin’in beklediği cevabı vermemiştir. Alaeddin ise Gonca’ya inanmaz. Alaeddin şimdi ne yapacaktır?

HOLOFİRA’NIN TEYZESİ OLIVIA GELİYOR


Yakup Bey’ler Holofira’yı teyzesi Olivia’dan isterler. Holofira’nın rızası var mıdır? Olivia ve Holofira’nın cevabı ne olacaktır?

ORHAN BEY ŞİMDİ NE YAPACAK?


Mehmet’in Holofira’yı istemeye gittiğini öğrenen Orhan küplere biner. Orhan şimdi ne yapacaktır?

GELECEK HAFTA KURULUŞ OSMAN YAYINLANACAK MI?

Kuruluş Osman dizisi son olarak 142.bölümü ile ekranlara geldi. 143.bölümü merakla beklenen Kuruluş Osman'ın gelecek hafta yeni bölümünün izleyici ile buluşması bekleniyor. Ancak fragmanı hemen dizinin arkasından verilmeyen Kuruluş'un önümüzdeki günlerde fragmanının yayınlanması bekleniyor.

Bakmadan Geçme