• Haberler
  • TV
  • Kuruluş Osman bugün yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman?

Kuruluş Osman bugün yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman?

Kuruluş Osman bugün yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman?... ATV'nin sevilerek ve beğenilerek izlenen tarihi dizisi Kuruluş Osman'ın yeni sezona ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Kuruluş Osman yeni sezon ilk bölümü hangi gün yayınlanacak?

Kuruluş Osman yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 6 senedir her hafta çarşamba akşamı izleyicileriyle buluşan dönem dizisi 13 Haziran'da sezon finali vermişti. Dizilerin yavaş yavaş başlamasıyla beraber gözler Kuruluş Osman 6. sezona çevrildi.

BU AKŞAM ALAN YARIŞMASI VAR!

Kuruluş Osman 6. sezonun ilk bölümü bu akşam başlamayacak. aTV ekranlarında saat 20.00'de Oktay Kaynarca sunumuyla ekranlara gelen Alan programı final bölümüyle yayınlanacak.

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON NE ZAMAN?

Kuruluş Osman, yeni sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Geçtiğimiz hafta son okuma provasını gerçekleştiren dizinin 165. Bölüm tarihi ise açıklanmadı. Kuruluş Osman yeni sezonuyla alakalı olarak yayınlanan tanıtımda çok yakında başlayacağı duyuruldu. Tahminlere göre Kuruluş Osman dizisinin 2 Ekim'de başlaması bekleniyor.

Bakmadan Geçme