• Haberler
  • Gündem
  • Kuzey Marmara Otoyolu'nda 7 araç birbirine girdi! 10 kişi öldü 59 kişi yaralandı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda 7 araç birbirine girdi! 10 kişi öldü 59 kişi yaralandı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda 7 araç birbirine girdi! Can pazarının yaşandığı kazada 10 kişi öldü 59 kişi yaralandı. Ölenlerin isimleri belli oldu mu? sorusunun merak edildiği kazada ölü ve yaralıların isimlerine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda 7 araç birbirine girdi! Can pazarının yaşandığı kazada 10 kişi öldü 59 kişi yaralandı. Kaza, saat 04.30 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde yaşandı.

7 Araç Birbirine Girdi

Otoyolun İstanbul yönü Dağdibi mevkisinde aralarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 araç henüz belirlenemeyen nedenle zincirleme kaza yaptı. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım durdu.

Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve itfaiye sevk edildi. Kazanın nedeni henüz belirlenemedi.

 

Kazaya 3 Otobüs Karıştı

Kazaya 3'ü otobüs olmak üzere toplam 7 aracın karıştığı belirlendi. Kaza yerine kurtarma ekipler ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

 

10 Kişi Can Verdi

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, yaptığı açıklamada, kazada ilk bilgilere göre 10 kişinin hayatını kaybettiğini, 54 kişinin yaralandığını bildirdi. Vali Karadeniz, yaralıların hastanelere naklinin gerçekleştirildiğini ve ekiplerin bölgedeki çalışmasının sürdüğünü belirtti.

Kazada Ölenlerin İsimleri Açıklandı mı?

Feci kazada ölü ve yaralıların isimleri henüz belirlenmezken ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Yaralılar, bölgedeki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. 

Kaza Sis Nedeniyle Oldu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, can pazarının yaşandığı kazaya ilişkin yaptığı ilk açıklamada; "Yoğun sis nedeniyle kaza gerçekleşti" ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da sosyal medya hesabından açıklama yaparak "Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde meydana gelen zincirleme kazada 10 kişinin vefat ettiğini 54 kişinin de yaralandığını öğrendim. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifa diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme