• Haberler
  • Spor
  • Lazio Bayern Münih Maçı Canlı İzle 14 Şubat 2024

Lazio Bayern Münih Maçı Canlı İzle 14 Şubat 2024

Lazio Bayern Münih Maçı Canlı İzle 14 Şubat 2024... Lazio ile Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Lazio – Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 maçı, 14-02-2024 Çarşamba günü TV 8 Buçuk, CBC Sport, Exxen, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 23:00.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih, Lazio’ya konuk oluyor. Lazio - Bayern Münih karşılaşmasını canlı takip etmek isteyenler ise karşılaşmanın ekranlara geleceği kanalı merak ediyor. Bundesliga’da Leverkusen maçında ağır yara yalan Bayern Münih, Lazio karşılaşmasında taraftarlarına bunu unutturmak istiyor. Bayern Münih, bu sezon Şampiyonlar Ligi A Grubu’nu Manchester United, Galatasaray gibi takımların önünde lider olarak tamamlamıştı. Lazio ise İtalya Ligi’nde bu sezon beklentilerin uzağında performans sergiliyor.

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Lazio evinde Bayern Münih ile karşılaşacak. Bu sezon Bundesliga’da Leverkusen’in gölgesinde kalan Bayern Münih, Lazio deplasmanında kazanarak rövanş maçında avantajlı olarak sahaya çıkmak istiyor.

Lazio Bayern Münih maçı 14 Şubat Çarşamba günü saat 23:00’da başlayacak. Mücadele canlı olarak TV8,5 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme