• Haberler
  • Spor
  • Lazio Empoli Maçı Canlı İzle! 12 Mayıs Pazar

Lazio Empoli Maçı Canlı İzle! 12 Mayıs Pazar

Lazio ile Empoli, İtalya Serie A maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Lazio – Empoli, İtalya Serie A maçı, 12-05-2024 Pazar günü S Sport Plus, CBC Sport, S Sport, Exxen, kanallarından yayınlanacak. Maçın başlama saati 13:30.

İtalya Serie A'da 7.sırada yer alan Lazio, düşme hattına yakın bulunan Empoli ile karşı karşıya geliyor. Saat 13:30'da başlayacak karşılaşma Stadia Olimpico'da oynanacak.

35.hafta boyunca 17 maçtan galip ayrılan Lazio, 5 beraberlik ve 13 yenilgi ile 56 puan topladı. Son 5 maçının 3'ünü kazanırken, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Avrupa yolunda hala umudu bulunan Lazio, Roma'nın ve Atalanta'nın puan kaybetmesini bekleyecek. Diğer yandan düşme hattına çok yakın olan Empoli, 35 haftada 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 19 mağlubiyetle oynadı. Toplamda 32 puanı bulunan Empoli, son 5 maçının 2'sini kazanırken, 1'inde berabere kalıp 2'sini ise kaybetti. Empoli düşme hattından sadece 2 puan uzakta bulunuyor.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BU LİNKİ KULLANABİLİRSİNİZ!

Bakmadan Geçme