• Haberler
  • Siyaset
  • Leyla Hacıosmanoğlu Nuhoğlu Doğan Kim? Saadet Partisi Genel Başkan Adaylığı Doğru mu?

Leyla Hacıosmanoğlu Nuhoğlu Doğan Kim? Saadet Partisi Genel Başkan Adaylığı Doğru mu?

Saadet Partisi Genel Başkanlığına adaylığını açıkladığı belirtilen Leyla Hacıosmanoğlu Nuhoğlu Doğan kim? gerçekte böyle birisi var mı? Genel Başkanlığa Aday mı? soruları sosyal medyada merak edilen husus oldu.

30 Haziran tarihinde Olağanüstü kongreye gidecek olan Saadet Partisi'nde Genel Başkanlık için temayül süreci devam ederken bazı sosyal medya hesaplarında ve haber sitelerinde paylaşılan bilginin gerçekliği merak konusu oldu.

İLK KADIN ADAY İDDİASI DOĞRU MU?

Bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan ve Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer'in köşesine taşıdığı Saadet Partisi'nde Genel Başkanlığa kadın aday iddiası gündeme geldi. 
İsminin Leyla Hacıosmanoğlu Nuhoğlu Doğan olduğu ve emekli öğretmen olduğu iddia edilen 65 yaşında ki bir kadın adına yazılan adaylık ilanı metni ortaya çıktı. 

Yayınlanan Metinde; 
El'an 65 yasımda Cumhuriyet Döneminin orijinal bir ailesinin ferdi olarak, kutsal değerlerimizi kana kana yasadım.
Babam 44'lü, Harbiyeli Rahmetli Piyade Kd. Albay M. Cemalettin Haciosmanoglu iyi bir Türk Evladı ve aynı zamanda iyi bir Müslümandı.
Rahmetli babam askerken iyi bir subay olarak Türk milletine hizmet ederken emekli olduktan sonra da çok sevdigi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamlzla ta Milli Nizam Partisi döneminde siyasete baslamıi, aktif olarak 1977 senesinde Milli Selamet Partisi'nden Istanbul senatör adayı olmuştum ifadelerine yer verildi.

Yaşanan bu gelişme sonrasında sosyal medya hesaplarında Saadet Partisi’ne kadın genel başkan adayı mı olacak sorusu akıllara geldi.

Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer de köşesine taşıdığı adaylık ilanına ek olarak kendisinin de bilgiler vermesi iddiaları kuvvetlendirdi. 

Yalçın Bayer yazısında; Leyla Hacıosmanoğlu Nuhoğlu Doğan'ın Sakarya Üniversitesi’nden İlahiyat hocası Prof. Dr. Sait Doğan'ın eşi olarak tanıttı. Konuyu Yalçın Bayer’in de köşesine taşımasıyla birlikte Saadet Partisi’nin kuruluşundan bu zamana kadar ilk kez bir kadın genel başkan adayının olma ihtimalleri de kuvvet kazanmış oldu. 

Kamuoyu şimdi merakla Saadet Partisi’nin yeni genel başkanının kim olacağını bekliyor.

İşte Yalçın Bayer’in de köşesinde yer verdiği adaylık metni;

Leyla Hacıosmanoğlu Nuhoğlu Doğan Kim? Saadet Partisi Genel Başkan Adaylığı Doğru mu?

Bakmadan Geçme