• Haberler
  • Magazin
  • Liam Payne Kimdir? One Direction Üyesi Ünlü Şarkıcı Yaşamını Yitirdi

Liam Payne Kimdir? One Direction Üyesi Ünlü Şarkıcı Yaşamını Yitirdi

31 yaşındaki Payne'nin yaşamını Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bir otelin üçüncü katından düşerek yitirdiği öğrenildi. Haberi duyanlar Liam Payne kimdir? şeklinde araştırmaya başladı. İşte Liam Payne kimdir? sorusunun cevabı...

One Direction grubuyla ünlendikten sonra kariyerine tek başına devam eden İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Liam Payne genç yaşta hayatını kaybetti.

31 yaşındaki Payne'nin yaşamını Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bir otelin üçüncü katından düşerek yitirdiği öğrenildi. Arjantin basınına göre Payne'nin cesedi Palermo semtindeki otelin avlusunda bulundu.

Daha sonra Arjantin polisi de Payne'nin ölümünü doğruladı. Dünyaca ünlü yıldızın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

'KAFATASINDA KIRIK VE SON DERECE CİDDİ YARALANMALAR VARDI'

Buenos Aires Acil Tıbbi Hizmetler’den bir yetkili, "Bizim görevimiz hemen oraya gitmek, tıbbi müdahalede bulunmak ve onu hayata döndürmeye çalışmaktı, ancak yaraları yaşamasına izin vermiyordu. Ekibin gördüklerine göre, kafatasında kırık ve son derece ciddi yaralanmalar vardı. Bunlar onun hemen ölümüne yol açmış” dedi.

SON PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Payne, eski grup arkadaşı Niall Horan'ın turnesi için Buenos Aires'te bulunuyordu.

Liam Payne Kimdir? One Direction Üyesi Ünlü Şarkıcı Yaşamını Yitirdi

Payne, seyahati hakkında Snapchat'te paylaşımda bulunmuş, “Arjantin’de harika bir gün” derken at binmekten ve köpeğini görmek için eve dönmeyi dört gözle beklediğinden bahsetmişti.

LİAM PAYNE KİMDİR?

One Direction müzik grubunun üyesi olan Liam Payne 29 Ağustos 1993'te Wolverhampton'da doğmuştur. Üç hafta erken doğan ve hastanede tutulan Liam'ın tek bir böbreği çalışıyordu ancak 7 Ağustos 2012 tarihinde yapılan bir ultrason sonucu ikinci böbreğinin de çalıştığı belirlendi.

Ruth ve Nicola adında iki ablası var. Ortaokula başladığında koşu takımı için çalışmış ve yarışmada birinci olmuştur. 12 yaşındayken okulun 18 yaş altı grubuna dahil olan Liam basketbol takımına katılmıştır.

Daha sonra kız kardeşinin erkek arkadaşından boks dersleri almış, 12 yaşındayken 39 yaşında bir adamla mücadele ederken burnu kırılmış ve kulak zarı delinmiştir.

Liam Payne 2016 yılından beri İngiliz şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Cheryl ile birlikteydi. Çiftin 22 Mart 2017 tarihinde "Bear" adında bir erkek bebekleri doğdu.

The X Factor yarışmasına ilk kez 2008 yılında katıldı ama yarışmanın jürileri ona 2 yıl sonra gelmesini önerdi. 2 yıl sonra "Cry Me A River" şarkısıyla tekrar katıldı. Jüriden 4 evet alarak Boot Camp'a geçti. Ancak o da diğerleri gibi Boot Camp'ta elendi. Fakat Nicole Scherzinger'ın tavsiyesi ile erkekler kategorisinde elemeleri geçememiş olan diğer 4 yarışmacı, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan ve Harry Styles ile One Direction isimli bir grup kurarak gruplar kategorisinde yarıştılar. 

Bakmadan Geçme