• Haberler
  • Dünya
  • Lübnan'daki Patlamanın Arkasında İran mı Var! Lübnan Güvenlik Kaynaklarından Şok Açıklama

Lübnan'daki Patlamanın Arkasında İran mı Var! Lübnan Güvenlik Kaynaklarından Şok Açıklama

Lübnan'da çağrı cihazlarının patlaması sonrasında 11 kişinin öldüğü, 400'ü ağır 4000 kişinin ise yaralandığı facia ile ilgili olarak Lübnan güvenlik kaynakları çok konuşulacak bir bilgi verdi.

İsrail Hizbullah'ın kullandığı binlerce çağrı cihazına sızıp patlattı. Patlama sonrasında ölenlerin sayısı 11'e yükselirken 400'ü ağır 4 bin kişi de yaralandı.

Patlamanın nasıl gerçekleştirildiği dünya kamuoyunda merak konusu olurken Lübnan güvenlik kaynaklarından ülkeyi şok eden bir açıklama geldi.

Henüs Hamas Lideri İsmail Heniyye'nin İran'da İsrail tarafından bombalı saldırı sonrasında öldürülmesinin yankıları devam ederken İran ile ilgili bir vahim iddia da Lübnan güvenlik kaynaklarından geldi.

Lübnan güvenlik kaynakları çağrı cihazlarının İran'dan ithal edildiğine dikkat çekti ve "İçlerine patlayıcı yerleştirilen iletişim cihazları 5 ay önce İran'dan ithal edilmişti." ifadelerine yer verdi.

Yapılan bu açıklamaların ardından dünya kamuoyunun gözü İran'a çevrildi. Patlamanın arkasında İran mı var sorularını akıllara getirdi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme