• Haberler
  • Spor
  • Manchester City Arsenal maçı canlı izle! nasıl izlenir? 22 Eylül Pazar

Manchester City Arsenal maçı canlı izle! nasıl izlenir? 22 Eylül Pazar

Manchester City Arsenal maçı canlı izle! nasıl izlenir? 22 Eylül Pazar... Premier Lig'de bu hafta M. City ile Arsenal karşı karşıya gelecek. Saat 18:30'da başlayacak olan maçın hangi kanallardan yayınlanacağı merak ediliyor. Maçın ücretsiz yayını var mı? Maçı nasıl izleyebilirim? sorularının cevabı araştırılıyor.

Dev maçta ilk 11'ler belli oldu;

Manchester City: Ederson, Walker, Akanji, Dias, Gvardiol, Rodrigo, İlkay, Bernardo, Savinho, Doku, Haaland

Arsenal: Raya, Timber, Saliba, Gabriel, Calafiori, Partey, Rice, Havertz, Saka, Martinelli, Trossard

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluğun en güçlü iki adayı Manchester City ile Arsenal bugün karşı karşıya gelecek. Dev mücadele, zirve yarışını yakından ilgilendiriyor. Manchester City, bu maçtan da galip ayrılarak ligde 5'te 5 yapmak, Arsenal ise zorlu bir deplasmandan daha galibiyetle ayrılmak istiyor.

Premier Lig’İn 5. haftasında Manchester City ve Arsenal karşı karşıya geliyor. Etihad Stadyumu’nda oynanacak mücadele bugün saat 18:30’da başlayacak. Karşılaşma beIN Connect ekranlarından canlı yayınlanacak.

beIN Connect ücretli!

https://www.beinconnect.com.tr/ana-sayfa adresinden giriş yapılan sistem için ücret ödemesi yapmak gerekiyor. Aylık ödemesi 249 TL'den başlayan beIN Connect'in paket ücretleri değişiklik gösterebiliyor.

Maçın yayınını ayrıca Digiturk aboneleri 79.kanaldan takip edebiliyor.

KAÇAK YAYINLARI İZLEYENLER TAKİBE ALINIYOR!

Maçların kaçak yayınını izleyen futbol severlerin IP adreslerinin tespit edilerek haklarında işlem başlatılacağı gündem oldu. Konu ile ilgili net ve resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak şuan için IP tespiti yapıldığı idda ediliyor.

Bakmadan Geçme