• Haberler
  • Spor
  • Manchester City Inter Maçı TRT 1'de Yayınlanacak mı?

Manchester City Inter Maçı TRT 1'de Yayınlanacak mı?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iki dev rakip Manchester City ve Inter karşı karşıya gelecek. Saat 22:00'de oynanacak karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor.

Avrupa futbolunun ve dünyanın en çok takip edilen turnuvası Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta oynanacak maçlarda heyecan 18 Eylül Çarşamba gününde de devam ediyor. İlk hafta maçlarının ikinci gününde oynanacak olan Manchester City-Inter maçı dikkatleri çekiyor.

HAKAN VE İLKAY KARŞI KARŞIYA!

 Müsabakada milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu İnter adına forma giyecek. Öte yandan İngiliz ekibinde Türk asıllı oyuncu İlkay Gündoğan'ın sahaya çıkması bekleniyor.

Manchester City-İnter maçında Glenn Nyberg düdük çalacak, Nyberg'in yardımcılıklarını ise Mahbod Beigi ve Andres Söderkvist yapacak.

Manchester City-Inter maçı, 18 Eylül Çarşamba günü saat 22.00’da başlayacak.

Karşılaşma, TRT'nin Tabii platformu ekranlarından canlı yayınlanacak.

TRT TABİİ'DE MAÇ NASIL İZLENİR?

TRT Tabii, 7 Mayıs’ta Türkiye’de kullanıma sunuldu. Platform ilk aşamada ücretsizdi ancak geçtiğimiz günlerden itibaren premium üyelik istenmeye başlandı. TRT Tabii dijital platformu için internet sitesine tıklayarak ve mail ile üye olarak izleyebilirsiniz. Maçları izlemek için Premium üye olmanız gerekmektedir. Tabii Premium üyelik için 99 TL aylık ödemesi bulunmaktadır.

TABİİ'YE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ŞAMPİYONLAR LİGİ FORMATI

"Devler Ligi" organizasyonunun lig aşamasında Almanya ve İtalya'dan beşer, İngiltere, İspanya ve Fransa'dan dörder, Portekiz, Hollanda ve Avusturya'dan ikişer; İskoçya, Belçika, Sırbistan, Hırvatistan, Slovakya, Ukrayna, Çekya ve İsviçre'den birer takım lig aşamasında mücadele verecek.

Lig usulü 36 takımın mücadele edeceği sezonda 8 maç sonunda ilk 8'e giren ekipler, son 16 turuna yükselecek. 9 ile 24'üncü sırada yer alan 16 takım, çift maçlı elemelerde son 16 turuna çıkmaya çalışacak.

Sıralamada ilk 24'ün dışında kalan takımlar ise organizasyona veda edecek.

Bakmadan Geçme