• Haberler
  • Gündem
  • Manisa'da Bir Kadın Boşandığı Eşi Tarafından Öldüresiye Dövüldü! Hamileyim Çığlıklarına Kimse Aldırış Etmedi

Manisa'da Bir Kadın Boşandığı Eşi Tarafından Öldüresiye Dövüldü! Hamileyim Çığlıklarına Kimse Aldırış Etmedi

Türkiye'de kadına şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Manisa'da bir kadın, boşandığı eşi tarafından sokak ortasında öldüresiye dövülürken kimsenin müdahale etmemesi dikkat çekti.

Kadına yönelik şiddet olaylarına her geçen gün yeni bir vaka daha ekleniyor. Manisa'da çekildiği belirtilen ve sosyal medyada çok büyük yankı uyandıran bir videoda hamile bir kadın boşandığı eşi tarafından sokak ortasında öldüresiye dövüldü.

Dükkanların önünde yakaladığı eski eşini yere yatıran ve önce yumruk ve tekmelerle dakikalarca darp eden adam daha sonra eline geçirdiği demir sopayla hamile kadına vurmaya devam etti.

Vücudunun hemen her tarafına aldığı darbeler karşısında çaresizce yerde bekleyen kadının, aldığı darbeler esnasında çevredekilere 'abi hamileyim yardım edin' dediği duyuldu.

Hamile kadın herkesin gözü önünde dakikalarca şiddete maruz kalırken çevredekiler sadece izleyip video çekmekle yetindi. Dakikalar sonra araya giren iki kişi adamın elindeki sopayı almaya çalışsa da başarılı olamadı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler çok büyük tepki çekti. Binlerce kişi İçişleri Bakanlığını etiketleyerek ihbarda bulundu.

Şahıs, olay yerine gelen polis tarafından etkisiz hale getirildi.

Bakmadan Geçme