• Haberler
  • TV
  • MasterChef'in 20 kişilik ana kadrosu belli oldu!

MasterChef'in 20 kişilik ana kadrosu belli oldu!

Masterchef'te heyecan iyice arttı. Son yarışmacı da belli oldu ve ana kadronun 20 yarışmacısı da belirlendi. Peki MasterChef'te ana kadroya giren 20. yarışmacı kim oldu?

MasterChef 2024'te ana kadroya giren son yarışmacının belli olacağı gecede iki etaptan oluşan yarışmanın ilk etabında yarışmacılardan Taş Kadayıf yapmaları istendi. Masterchef Türkiye'de 20. ve son yarışmacı da belirlendi. Ana kadro artık ortaya çıktı.

Mehmet Şef, taş kadayıfın orijinalinde irmik olmadığını ama opsiyonel olarak irmik verdiklerini belirtti, irmiğin taş kadayıfı çıtır çıtır yaptığını söyledi. Şefler "Eskiden taş kadayıf irmiksiz yapılırdı ama şimdilerde irmik de konuyor" dedi.

Yarışmacılar tabaklarını şeflere sundu ve ikinci tur için mücadele etti. Şefler yapılan taş kadayıfları tattı ve ikinci tur için 5 yarışmacı belirledi.

SON KEZ İKİNCİ TUR!

Adel, Sevim, Mehmet, Beyza Nur ve Nevzat tabakları en çok beğenilen ve ikinci tura geçen yarışmacılar oldu.

Sercan ve Zeynep ise ana kadroya çıkma şansını kaybetti yedeklerde devam edecekler. Mehmet Şef, Sercan'a ürününün kızarması ve şerbetiyle sıkıntılı tabak çıkardığını söyledi.

Birbirinden güzel tabakları şeflere sunan 5 yarışmacı ikinci turu da bitirerek 4'ü ana kadroya giremedi. İçlerinden sadece bir isim ana kadroya girdi ve 20. yarışmacı olarak belirlendi.

Masterchef'te ana kadroya giren 20. ve son yarışmacı Nevzat oldu. Gözyaşlarını tutamayan Nevzat "Bugün çıkmayı çok istiyordum. İlk defa tabağımdan çok emindim. Gerçekten çok mutluyum çok teşekkür ediyorum" dedi.

İŞTE ANA KADRODAKİ YARIŞMACILAR:

Zeynep, Hakan, Ümmühan, Onur, Deniz, Çağlar, Serhat, Alper, Ayşe, Beril, Semih, Eda, Murat Can, Ezgi, Nigar, Beyza, Emre, Kaan, Kerem ve Nevzat.

Bakmadan Geçme