• Haberler
  • TV
  • MasterChef'te Finale Kim Kaldı? Esra mı Hasan mı Tahsin mi?

MasterChef'te Finale Kim Kaldı? Esra mı Hasan mı Tahsin mi?

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye'de her bölüm nefes kesiyor! Final bölümü ile 7 Ocak Pazar akşamında canlı bölümü ile ekranlara gelecek yarışmada son iki isim kozlarını paylaşacak.

TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor. Peki kendilerinden istenen yemekleri, servis edilebilir hale getirmek için tüm gayretlerini ortaya koyan yarışmacılardan hangileri geçer not alacak? 
 

Ocak ayında ekran macerasını sonlandıracak MasterChef All Star 'ın finaliyle ilgili açıklama Somer Sivrioğlu'ndan geldi. Sivrioğlu, final ile ilgili olarak; "Bu haftanın sonunda 7 Ocak Pazar gecesi canlı yayında MasterChef All Star 2023'ün şampiyonu belli olacak. Koca bir sezon geride kalıyor. Hepimiz bütün ekibimiz çok büyük emekler verdik. Çok uğraştık, hayırlısıyla bu haftayı da geçirip şampiyonumuzu hep beraber kutlayıp sarılmak istiyoruz. Hepimize bol şans." ifadelerini kullandı.

FİNALE KALAN İSİMLER BİRAZDAN BELLİ OLACAK!

Bakmadan Geçme