• Haberler
  • Siyaset
  • Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Oğlu İçin Paris Büyükelçiliğini İstedi mi?

Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Oğlu İçin Paris Büyükelçiliğini İstedi mi?

Genel Başkanlığı döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın söylemlerini ve politikalarını en ağır şekilde eleştiren siyasetçilerin başında gelen İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşenir'in önceki gün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Erdoğan ile yaptığı görüşmenin yankıları devam ediyor.

Erdoğan ile Akşener arasında basına kapalı olarak gerçekleşen görüşme sonrasında herhangi bir açıklama yapılmazken görüşmenin hemen sonrasında Akşener’in genel başkanlığı döneminde grup toplantısında söylediği; “And olsun ki dönersem namussuzum, şerefsizim, namerdim” ifadeleri tekrar konuşulmaya başladı.

Bugün ise Akşener, aie fertlerine yönelik özel isteği olduğuna dair iddiayla gündeme geldi.

Meral Akşenir’in Erdoğan ile yaptığı kritik görüşmede aile fertlerinden birisi için özel bir istekte bulunduğu iddia edildi.

AKŞENER OĞLU FATİH AKŞENER İÇİN PARİS BÜYÜKELÇİLİĞİNİ Mİ İSTEDİ?

Gazeteci Fatih Altaylı’nın gündeme getirdiği iddia siyaset gündemine bomba gibi düştü. 

Altaylı, Ankara’da konuşulan şu, Akşener bir aile ferdinin büyükelçilikle ödüllendirilmesini istemiş. Ödüllendirme doğru olmadı, belki de oldu niye olmasın. Ailesinden bir ferdin büyükelçi tayin edilmesini istiyormuş. Bununla ilgili daha önce de girişimleri olmuş. Bununla ilgili bir görüşme olduğu söyleniyor.

Hatta bunu Aytun Çıray da dile getirdi. Zannedersem oğlu için istiyorlar. Oğlu Fatih Akşener, Galatasaray Lisesi mezunudur. Onun için Paris Büyükelçiliğini istedi şeklinde dedikodular varmış Ankara’da.” açıklamasında bulundu.

Altaylı’nın iddiası siyasetin ana gündem maddesi olurken Akşener ve Erdoğan cephesinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bakmadan Geçme